DAN PODJETNIŠTVA 2017

Tudi v letu 2017 bomo organizirali že tradicionalni dogodek Dan podjetništva, ki bo potekal v sklopu Evropskega tedna podjetništva.

 

GEA College – Fakulteta za podjetništvo v mesecu oktobru pripravlja drzen, zanimiv podjetniško naravnan dogodek na katerem se bomo družili podjetniki, gospodarstveniki in vsi podjetniško misleči. Na večernem dogodku bomo izkazali čast podjetništvu in se predvsem posvetili prihodnosti slovenskega ter evropskega podjetništva. Osrednja del slavnostnega dogodka bo zanimiva razprava z uspešnimi podjetnicami ter podjetniki z bogatimi in zanimivimi izkušnjami, ki bodo skupaj z nami govorili o razvoju, načrtih in smernicah podjetništva. Spoznali bomo tudi vizijo in recept za uspeh mlade generacije podjetnikov, ki so s svojimi idejami osvojili svet. Kje in kakšno bo slovensko podjetništvo prihodnosti? Kot je to v navadi iz preteklega leta bom torej počastili tradicijo in se usmerili v prihodnost, ki je za vse podjetno naravnane svetla in mamljiva. Prihodnost namreč pripada podjetnim.

Večerni dogodek, ki ga zaznamujeta bogat vsebinski in družabni program bo tudi v tem letu postregel z odličnimi podjetniškimi temami, uspešnimi in znanimi govorci iz Slovenije in tujine ter se zaključil s prav posebno podjetniško zabavo.

Kaj:

Podjetniško obarvan dogodek z zanimivimi gosti, pestrim družabnim in zabavnim programom.

Kdaj in kje:

oktober 2017 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Zakaj:

Najbolj pozitiven podjetniški večer usmerjen v prihodnost, druženje in zabavo.

Program:

Slavnostni govorci, okrogla miza s podjetniki (osrednji del dogodka), glasbeni gostje, zabava s pogostitvijo in presenečenji.

Udeleženci:

300 podjetnikov, gospodarstvenikov in drugih povabljenih gostov, ki jih povezuje podjetništvo in/ali gospodarsko udejstvovanje.

Okvirni program:

  • Uvodni govor priznanega predavatelja in poslovneža iz ZDA.

  • Panel s predstavniki podjetniške stroke in podpornega okolja iz Slovenije in tujine: Prihodnost evropskega podjetništva.

  • Okrogla miza s ​slovenskimi ​podjetniki​, lastniki uspešnih podjetij z dolgoročno vizijo.

  • Panel “Prihodnost pripada podjetnim” s podjetniki mlajše generacije, ki so s svojimi idejami prodrli v svet.

  • Družabni del dogodka: večerna zabava s pogostitvijo ob glasbi in pestrim spremljevalnim programom.

 

​Dogodka se je v letu 2016 udeležilo preko 350 poslovnežev ter podjetnikov. (sodelujoči gostje 2016: T. Skaza, F. Pliberšek, S. Češko, J. Škrabec, M. Lotrič; ​Drug ​sodelujoči: Nuša Derenda, Bernarda Žanr, Uroš Slak; partnerska podjetja: Telekom Slovenije, Vzajemna, MIK Celje. idr.).​

Postanite partner:

Želite vstopnico:

Postanite partner Želite vstopnico

 

Poglejte si foto utrinke iz lanskoletnega dogodka:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial