Delavnica Start a Business

V okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP vas vabimo na delavnico Start a Business, ki bo v četrtek, 23.3.2017 od 14.30-16.30 ure v predavalnici št.4. PRIJAVA JE OBVEZNA 

Tema: V okviru delavnice Start a Business boste na interaktiven in dinamičen način dobili odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki si jih mladi zastavljamo, ko želimo začeti svoj posel. Sestavljajo jo trije vsebinski sklopi:

– V prvem delu bomo identificirali motivacijo in faktorje, ki vplivajo na to, kako in zakaj začeti z novim poslom, se lotili identifikacije produkta, ciljnih skupin in strank.

– V drugem delu bomo izpostavili prednosti in slabosti različnih pravnih oblik (d.o.o., s.p. socialno podjetje, zavod, ipd.) in definirali misijo, vizijo in cilje vašega bodočega podjetja, ki odločilno vplivajo na uspeh vašega posla.

– V tretjem delu bomo pregledali nekatere praktične izzive, vezane na organizacijsko in finančno vodenje ter se pogovorili o različnih priložnostih, ki jih kot startup lahko izkoristite, da pridobite prvo investicijo.

Če je kdo od vas že podjetnik, pa vas vabimo, da se delavnice udeležite ter nam še prej pošljete kratek opis podjetja in kaj konkretno delate, da bomo poskusili vključiti tudi zgodbe že uspešnih študentov.

 

Predavateljica:

anamarija meglic(1)

Anamarija Meglič je magistra diplomacije in deluje kot svetovalka vodstvu Zavoda Ypsilon. Pred tem je dve leti vodila zavod kot direktorica in skrbela za celostno vodenje organizacije s poudarkom na finančnem, komunikacijskem in kadrovskem področju. Dodatno se je izobraževala na Shanghai Insitute of Foreign Trade (Kitajska) in uspešno zaključila ERSTE Social Innovation and Management program na Dunaju. Ima številne izkušnje s področja strateškega in digitalnega komuniciranja, vodenja projektov in razvoja socialnih inovacij. Je snovalka in predavateljica Y.business programa, udejstvuje pa se tudi kot mentorica bodočim in mladim podjetnikom na področjih poslovnega modeliranja, managementa financ, digitalnega marketinga in HR področja.

MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps  
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial