Informativni dnevi

GEA College, Dunajska c. 156, Ljubljana 10. 02. 2017

Informativni dnevi na GEA College

Da bo vaša odločitev za študij lažja bomo na GEA College v prihodnjih mesecih izvedli več informativnih dni na katerih bomo predstavili vse študijske programe, nudili možnost individualnega posveta ter dokazali, da bo izbira študija na GEA College prava izbira.

 

Prijavi se na info dan


KLASIČNI INFORMATIVNI DAN

RRRR

E- INFORMATIVNI DAN

  • 10.2.2017,  ob  10:00 in 17:00

  • 11.2.2017,  ob 10:00

  • 10.2.2017,  ob  15:00


GEA College – Fakulteta za podjetništvo (FP)

 

Predstavili vam bomo študijske programe 1. stopnje:

in  študijske programe 2. stopnje:


GEA College – Center višjih šol (CVŠ)

 

Predstavili vam bomo višješolske študijske programe:


Na informativnih dnevih vam bomo predstavili študijske programe in način študija, pogoje za vpis ter prijavne in vpisne postopke, možnosti opravljanja dela študija ali študijske prakse v tujini.

Možno se je prijaviti tudi na individualne informativne dneve. Pišite nam na info@gea-college.si.

 Več informacij tudi na telefonu: 0801120. 

 

E-informativni dan poteka na daljavo, na enak način in v enakem okolju, kot bo sicer potekal študij na daljavo. Kjerkoli že ste – preko vašega računalnika se povežete v našo spletno učilnico in spremljate predstavitev študija, ki jih bomo predstavili preko spletne kamere.

Prav tako boste lahko zastavili vprašanja (preko klepeta ali mikrofona) in tako pridobili vse potrebne informacije ter spoznali e-okolje študija na daljavo, kar vam bo vsekakor olajšalo odločitev, da je GEA College študij na daljavo najboljša in prava izbira!

Vsi, ki se boste prijavili na e-informativni dan boste na vaš elektronski naslov dobili vse informacije in dostop do e-okollja kjer bomo izvedli predstavitev študija (predvidoma en dan pred razpisanim info dnevom).

Prijavi se na info dan

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial