Nov semester, nov Študentski izziv!

07. 03. 2017

Praksa, praksa, praksa! Najbolj učinkovit in zanimiv način učenja, o katerem na GEA College veliko govorimo – in še bolj pomembno: uspešno prakticiramo.

 

Nov semester je za študente GEA College prinesel nov Študentski izziv! Tokrat smo množico radovednih, inovativnih in podjetnih študentov odpeljali na Gorenjsko, v uspešno družinsko podjetje LOTRIČ Meroslovje iz Selc. Na »kick off« dogodku so imeli študenti priložnost spoznati izziv, mentorje in vodstvo podjetja. Tokratni izziv je še posebej zanimiv saj bo potrebno Zasnovati marketinški miks za blagovno znamko Lotrič Meroslovje.

 

LOTRIČ Meroslovje je eno najbolj uspešnih, inovativnih in globalno usmerjenih podjetij v Sloveniji. Poleg matičnega podjetja LOTRIČ Meroslovje, ki že od svojih začetkov posluje v Selški dolini, v Kranju deluje podjetje LOTRIČ Certificiranje in v Podnartu Iskra LOTRIČ. Hčerinska podjetja delujejo na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Makedoniji in Avstriji, kjer so vzpostavljeni akreditirani laboratoriji.

 

Udeležba na Študentskem izzivu študentom zagotavlja odlično priložnost se spopasti z reševanjem resničnega izziva v realnem času, pridobiti nova znanja in izkušnje ter sodelovati z odličnimi mentorji iz fakultete in podjetja.

 

Nagrada za najboljše – plačana praksa, ki predstavlja neverjetno priložnost za začetek poslovne kariere v mednarodno uspešnem družinskem podjetju LOTRIČ Meroslovje.

 

Oglejte si video iz »kick off« dogodka!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial