Udeležite se Ferfl startup vikenda!

06. 03. 2017

Pričetek: petek, 10. marec 2017 ob 14:30

Zaključek: nedelja, 12. marec 2017, predvidoma ob 18. uri

 

Lokacija: NLB Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana

 

Kot podporniki letošnjega programa Ferfl vas vabimo na Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom Ferfl, ki že 4. sezono poteka pod okriljem Javnega zavoda Cene Štupar – CILJ.

 

Udeleženci vikenda bodo od petka popoldan do nedelje zvečer intenzivno razvijali svoje podjetniške veščine. Naučili se bodo oblikovanja poslovnih modelov po modelu Vitkega podjetništva in metod, s katerimi se da hitro preveriti kakovost poslovne ideje. Izdelovali bodo prototipe poslovnih idej in se naučili oblikovanja kakovostne predstavitve le-teh.

 

V petek popoldne se sestavi ekipe po 3-5 oseb. Tekom celotnega vikenda vsaka ekipa razvija svojo poslovno idejo. Sobota je namenjena preverjanju ideje na terenu in posvetovanju z mentorji. Svoje znanje bo z udeleženci delila in mentorsko podporo nudila tudi doc. dr. Marina Letonja, prodekanja za mednarodno sodelovanje in predavateljica na GEA College – Fakulteti za podjetništvo.

 

V nedeljo pa sledi priprava 3-minutne predstavitve poslovne ideje strokovni komisiji, katere članica je tudi mag. Nataša Makovec, direktorica in ravnateljica Centra višjih šol – GEA College. Komisija bo izbrala dva zmagovalca, ki se bosta skupaj s štirimi zmagovalci Ferfl natečaja za podjetniške ideje z družbenim učinkom vključila v Šolo podjetništva.

 

Prijavite se lahko tukaj do vključno torka, 7. marca 2017, oziroma do zapolnitve mest.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial