11. Informativa – Obiščite nas!

15. 01. 2019

Ali se vidimo na največjem sejmu izobraževanja in poklicev INFORMATIVA 2019?

 


Datum: petek, 25.1. in sobota 26.1. 2019

Ura: od 9:00 do 18:00 ure

Lokacija: Gospodarsko razstavišče

Lokacija GEA College: Dvorana A2 (prvi razstavni prostor na desni)


 

Naslednji teden, natančneje 25. in 26. januarja bo potekal največji sejem izobraževanja in poklicev Informativa 2019, kjer boste našli tudi nas.

Na razstavnem prostoru GEA College se bo veliko dogajalo. V prvi vrsti vam bomo predstavili naše študijske programe in novosti, ki jih pripravljamo. Razložili vam bomo  delovanje  našega Kariernega centra, Inkubatorja, Mednarodne pisarne in drugih prednosti, ki jih boste deležni s študijem pri nas.

Ne zamudite TOP delavnice “Kako zgraditi svojo osebno znamko, ki ga bo izvedla Barbara Podlogar. Ali veste kakšen je vaš osebni “brand”, kako ga ustvarite in zakaj je pomemben? Pridite na delavnico in se naučite vse potrebno, da boste s svojo osebno znamko lažje dosegli uspeh.  Prijavite se

Seveda ne bo šlo brez zabave :-). Vsi, ki imate dober spomin, hitre prste in poznate uspešna podjetja se boste lahko pomerili v nagradni igri Spomin (Memory). Ali imate podjetniško žilico  oz. kakšni potenciali se skrivajo v vas pa boste preverili z zanimivima kvizoma.

Pridite nas obiskat in se posladkat (vedno imamo kakšen “cukr” na zalogi). 🙂

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial