21. konferenca ABSRC pozdravila udeležence iz 10 držav

08. 06. 2021

21. mednarodna znanstvena raziskovalna konferenca ABSRC je postregla z zanimivimi članki, raziskavami in dobrimi praksami, ki so jih predstavili akademiki in raziskovalci iz 10-ih držav. Konferenca je v duhu situacije seveda potekala na spletu, poseben poudarek pa je bil namenjen trajnosti.

V četrtek, 3. junija je GEA College – Fakulteta za podjetništvo v Ljubljani organizirala že 21. konferenco z naslovom Advances in Business-Related Scientific Research Conference (ABSRC Online 2021). Na konferenci so sodelovali raziskovalci, profesorji, eksperti in študentje iz desetih držav (Finska, Združene države Amerike, Indonezija, Kitajska, Hrvaška, Severna Makedonija, Litva, Albanija, Portugalska in Slovenija), vabljeni predavanji sta izvedla Marko Torkkeli iz LUT Univerze na Finskem in Abigail Ingram iz DePaul Univerze iz ZDA, teme so bile aktualne in času primerne.

Del 21. konference ABSRC je bil namenjen trajnosti, na kar je nakazovala tudi obleka vodje konference, prof. dr. Ajde Fošner, ki je bila oblečena v trajnostno kreacijo. Le-to je oblikovala Karmen Koren, mlada primorska modna oblikovalka, ki je kot perspektivni mladi talent pred leti svojo kolekcijo predstavila tudi na tednu mode v New Yorku.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje.

Vabimo pa vas že na prihodnjo konferenco, ki bo potekala junija 2022 v hibridni obliki (v živo in preko spleta).

Vabljeni!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial