23. konferenca ABSRC: Srečajte svoje kolege z vsega sveta!

06. 02. 2024

Vabljeni na 23. konferenco Advances in Business – Related Scientific Research Conference (ABSRC), ki se bo letos odvijala 9. aprila, v Ljubljani z udeležbo na kraju samem in prek spleta.

 

Sodelovanje raziskovalcev in praktikov iz različnih koncev sveta

ABSRC je globalna konferenca, ki združuje znanstvenike in izobraževalce s področja poslovnih in s poslovanjem povezanih ved.

ABSRC Ljubljana 2024 ni le platforma za predstavitev znanstvenih prispevkov, temveč forum za izmenjavo različnih najboljših praks in rešitev, ki so pomembne za s poslovanjem povezane politike in dejavnosti na ravni posameznika, organizacije, skupine, mreže, lokalne, regionalne, nacionalne, mednarodne in globalne ravni. Konferenca se ponaša z globalnim dosegom, saj so jo v preteklih izdajah obiskali raziskovalci in praktiki iz 50 različnih držav.

 

Glavni govornik Dr. Stjepan Groš

Z veseljem napovedujemo Dr. Stjepana Groša kot glavnega govornika 23. konference ABSRC, za katerega smo prepričani, da bo obogatil letošnjo konferenco. Ugleden strokovnjak na področju informacijske in kibernetske varnosti z obsežnimi prispevki v akademskem svetu in industriji, ki je med drugim izredni profesor na Univerzi v Zagrebu, bo predstavil dragocene vpoglede, ki temeljijo na njegovih izkušnjah z izvajanjem strategije pametne specializacije na Hrvaškem in vodenjem raziskovalno-razvojnih projektov.

 

Pod vodstvom prof. dr. Ajde Fošner

Konferenci predseduje prof. dr. Ajda Fošner, ki je na GEA College zaposlena kot redna profesorica. Kot raziskovalka je sodelovala pri več znanstvenih projektih s področja matematike, ki je njeno primarno raziskovalno področje, pa tudi pri projektih z drugih področij. Na njeno produktivno in kakovostno raziskovalno delo med drugim kažejo številni izvirni znanstveni članki, številni citati in prestižne nagrade.

 

Veselimo se srečanja na pomembni mednarodni konferenci znanstvenikov in izobraževalcev s področja poslovnih in s poslovanjem povezanih ved.

 

Za še več informacij obiščite našo spletno stran.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial