Cik cak, cik, cak – GEA College smučarski dan

23. 02. 2024

V sredo 14. februarja so naši študentje izkoristili smučarske proge in sončne žarke na Krvavcu. Druženje pred začetkom letnega semestra je skorajda obvezno.

Smučarski dan je organiziral študentski svet GEA College, kateremu predseduje Jure Vrečar.

»Zelo smo zadovoljni z odzivom udeležencev na naš smučarski dan. Izrazili so veliko veselje nad organizacijo takšnih dogodkov in izkazali močno zanimanje za udeležbo na podobnih prireditvah v prihodnosti.«

 

Druženje izven predavalnice ali tako imenovano mreženje?

 

V resnici je spoznavanje sošolcev zunaj predavalnice izjemno pomembno. Nikoli ne veš, kdaj se boš lahko povezal s kakšnim sošolcem, saj je na fakulteti med študenti izjemno veliko poslovnih idej, marketinških znanj, sposobnosti managementa …

Ko se vsi študenti združijo, se odpre široko polje znanj in veščin. Številni izhajajo iz družinskih podjetij, kar pomeni, da imajo študentje na dosegu roke množico uspešnih podjetij. Poleg tega vedo, na koga se lahko obrnejo, ko bodo morda sami začeli svojo karierno pot.

»Pomembnost tovrstnih dogodkov vidim predvsem v priložnosti za medsebojno spoznavanje in povezovanje študentov iz različnih letnikov in smeri v sproščenem, neformalnem okolju.,« je dodal Jure.

 

Načrti za nadpovprečno študentsko izkušnjo

V načrtu Študentskega sveta so za tekoče šolsko leto še vsaj dva podobna dogodka. Jure obljublja, da se bo študentski svet potrudil organizirati dogodke na visokem nivoju, kot se za GEA College spodobi, da bodo študentske izkušnje resnično nadpovprečne.

 

Poglejte video

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial