Coworking prostor

Coworking prostor

Inkubator GEA College nudi pomoč pri gradnji vašega posla tudi z infrastrukturo. Inkubirancem je na voljo brezplačni coworking prostor.

 

Coworking prostor (tvoja prva brezplačna pisarna): Računalniška pisarna, soba za sestanke in predavalnice, tako ti ni potrebno iskati pisarne oz. delovnega prostora.

Infrastruktura in oprema: Na voljo imaš računalnike, dostop do interneta, administrativne podpore, knjižnice itn.

Kontakti in poslovna mreža: Zaradi naše povezanosti s podjetniki ti lahko omogočimo nova poznanstva s podjetniško mislečimi in širjenje tvoje socialno-poslovne mreže. V naši mreži je več kot 1.500 strokovnjakov, s katerimi te brezplačno in z veseljem povežemo.

 


Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

  EU evropski sklad za regionalni razvoj

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial