Dogodek TeamUp Live zbral skoraj 200 potencialnih sodelavcev startupov

14. 04. 2022

Ljubljana, 14. 4. 2022 – Inkubator GEA College je ob podpori hrvaškega podjetja Lean Startup Croatia organiziral dogodek TeamUp Live, ki je zbral kar 186 udeležencev.

Projekt TeamUp je leta 2017 ustanovil Lean Startup Croatia z namenom, da ustanoviteljem startupov v zgodnji fazi zagotovi pomoč in podporo ter na zabaven in efektiven način najdejo svoje prve sodelavce, soustanovitelje, zaposlene ali mentorje. Ena ključnih aktivnosti TeamUp projekta je dogodek TeamUp Live. Gre za hibridni interaktivni dogodek, na katerem so udeleženci slišali zgodbo o razvoju uspešnega startupa DeltaHub, nato pa so se predstavili še ostali startupi, ki trenutno širijo svoje poslovanje in imajo odprte zanimive pozicije, med temi so PerfumeTech, Epidemic, Džungla Plants, Smacty in VendueTech.

teamup live

Obisk dogodka TeamUp Live je bil fenomenalen, priklopilo se je namreč kar 176 slušateljev, 10 ljudi pa se je srečanja udeležilo v živo. V uvodu je glavni govorec, podjetnik Jan Forsthuber razložil, kako je njegov startup DeltaHub uspel, na kakšen način iščejo zaposlene, kako delajo in kako se motivirajo. Zatem so se predstavili še drugi ustanovitelji startupov in njihovi zaposleni, ki iščejo nove delovne sile. Med temi so bili Simon Mohorovič iz PerfumeTech, Anamarija Dolenc iz Epidemic, Tjaša Jarc iz Džungla Plants, Jelena Slobodnjak iz Smacty in Ivan Livič iz VendueTech. Po predstavljenih odličnih zgodbah startupov so se vsi udeleženci v sproščenem in neformalnem okolju podružili in ugotavljali, kako kompatibilni so in ali lahko kot novi sodelavci pripomorejo k uspehu mladih podjetij.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial