Ekipa – tutorjev študentov

Predstavitev ekipe tutorjev študentov

 

Za dostop do spletne učilnice Tutorstvo kliknite TUKAJ.

 

Lučka Žunič

Sem  študentka 3. letnika rednega študija Podjetništva na GEA College – Fakulteti za podjetništvo. Zanima me predvsem področje marketinga in prodaje, blizu pa sta mi tudi organizacija dogodkov in veščine vodenja. Aktivno sodelujem v Študentskem svetu in mu od študijskega leta 2019/20 dalje tudi predsedujem. Po naravi sem organizirana, motivacijo za delo pa mi daje razgibano delovno okolje. Čeprav prihajam iz Ljubljane (ali pa prav zaradi tega), v prostem času rada raziskujem kotičke drugih krajev. Z veseljem se povezujem z ljudmi in sodelujem pri projektih, ki skupnosti vračajo dobro. To je tudi eden od razlogov, da sem se odločila za sodelovanje v študentskem tutorstvu.

Kontakt: luckazunic@icloud.com

 

Lea Lampič

Sem Lea Lampič in prihajam iz Ljubljane. Že tretje leto se posvečam študiju podjetništva in pri odkrivanju novih znanj močno uživam. Tekom študija sem spoznala, v kakšno podporo in pomoč so ti lahko ljudje, na katere se lahko zaneseš. To me je privedlo do odločitve, da letos postanem tutorka.
Sama sem zagnana, odločna, radovedna in zgovorna Zanimajo me praktično vsa področja podjetništva, še posebej pa se lahko zgubim ob preučevanju človeške narave in njenega vpliva na posel, poslovanje in ekonomijo. Rada se igram z idejami, iščem nemogoče rešitve na nemogoče probleme in seveda rešujem probleme, katere se da rešit.

Kontakt: lea.lampic@gmail.com

 

Marko Damjanović

Raziskovanje človekovega potenciala in preseganje lastnih meja, je tisto kar me žene naprej. Uživam v konstantnem izboljševanju, učenju in spoznavanju novih stvari. Verjamem, da je bil človek na svet postavljen za veliko več, kot vsak dan pokaže.
Sem oseba z veliko energije in pozitivnim pristopom do življenja. Menim, da so načela in vrednote, tako v poslovnem kot zasebnem življenju, izjemno pomembna, zato svojim trdno sledim in jih spoštujem.
Sem Marko Damjanović izredni študent digitalnega marketinga na GEA College-u. Tutor sem, ker rad pomagam.

Kontakt: damianovicmarko@gmail.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial