13. Informativa

Vabljeni na online Informativo 2021

 


Datum: petek, 22.1. in sobota 23.1. 2021

Ura: od 9:00 do 18:00 

Lokacija: spletno mesto Informative, vstop je brezplačen


 

Vabljeni na največji slovenski predinformativni izobraževalni dvodnevni dogodek, kjer boste na enem mestu, tokrat ONLINE, spoznali izobraževalne programe, ki so na voljo tako v Sloveniji kot v tujini – vse od srednjih šol, visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja itd. Tam bomo tudi mi, GEA College!

Tokrat se ne bomo srečali v živo, temveč na “spletni stojnici“, kjer  vam bomo predstavili vse naše študijske programe, vključno z MBA ter preko spletnega pogovora odgovarjali na vaša vprašanja.

Registracija in udeležba bo za vse obiskovalce BREZPLAČNA. Vse kar boste potrebovali za udeležbo na 13. Informativi bo dobra internetna povezava in računalnik (namizni ali tablični). Za udeležbo ne bo potreben prenos kakršne koli aplikacije.

Obiskovalcem bo na dan Informative na voljo registracijski link, preko katerega boste imeli možnost brezplačnega vstopa v e-Informativo.

Ne zamudite pa treh super delavnic z izjemnimi podjetniki in podjetnicami, ki so vsak na svoj način našli pot do uspeha in jo bodo z vami tudi delili.

=>>Celotni program si oglejte TUKAJ.

 

1. delavnica z Majo Vogrinc iz Marketing Lab-a in Žigo Kukovičem – Kuxala, Tik Tok influencerjem

FB, IG, TikTok, YT. Digitalni marketing je lahko tvoja kariera!

Dan: petek, 22.1.2021
Ura: 10:00 – 11:00

Spoznajte osnovne zakonitosti, trende in priložnosti digitalnega marketinga s strokovnjakinjo Majo Vogrinc iz Marketing Lab-a, ki bo razložila, kako zgraditi kariero v digitalnem marketingu in kako »digitalci« lahko svoje delo dobro opravljate kjer koli – Maja se nam bo namreč javila s Tajske.

Z nami bo tudi Žiga Kukovič – Kuxala, TikTok influencer s preko 100 tisoč sledilci, ki bo delil svojo zgodbo ter razodel, kaj je potrebno za uspeh na TikToku. Je to zgolj zabava ali tudi donosen posel? Kako pridobiti podjetja in za njih ustvarjati vsebine? Kako pridobiti in ohranjati sledilce?

 


2. delavnica z Davidom Arnežem iz Foora in Nastjo Kramer iz Malince

Si želite nekoč biti sam/a svoj šef? Imate veliko kreativnih idej?

Dan: petek, 22.1.2021
Ura: 14:00 – 15:00

Spoznajte osnove podjetništva z mladim in uspešnim podjetniškim strokovnjakom in podjetnikom Davidom Arnežem, ki nam bo na primeru svoje podjetniške zgodbe Foora pojasnil, zakaj je super biti podjetnik, kako sploh začeti in kako ti znanje lahko pomaga! Svojo pot uspeha bo delila tudi Nastja Kramer iz Malince – blagovne znamke, ki je je že 7. zapored prejela nagrado Spletni trgovec leta ter si sedaj uspešno utira pot tudi izven meja Slovenije.

 


3. delavnica z Rokom Colaričem iz Sleepy Bottle in Rokom Staričem iz Rok’s Nut Butter

Kako začeti svoj START-UP? Podjetništvo je »kul«.

Dan: sobota, 23.1.2021
Ura: 11:00 – 12:00

Imaš idejo za izdelek ali storitev, ki bi lahko postala naslednja zgodba o uspehu? Ali si želiš imeti lastno podjetje, oziroma START-UP?

Spoznaj start up svet in pridobi osnovno znanje podjetništva s podjetniškim strokovnjakom in mentorjem Rokom Colaričem, ustanoviteljem Sleepy Bottle, ki se prodaja tudi v prestižni veleblagovnici Selfridges v Londonu njihov kupec pa je tudi dubajski kralj!

Pridružil se mu bo še Rok Starič s svojim produktom Rok’s Nut Butter. Vas zanima, kako se je lotil svoje ideje, jo razvil in z njo postal uspešen podjetnik?

Za več informacij obiščite spletno stran Informative.

Se veselimo, da vas spoznamo ter odgovorimo na vsa vaša vprašanja!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial