Brezplačni webinar: Agilni kadri

Brezplačni webinar z britanskim HR strokovnjakom Perryjem Timmsom


AGILNI KADRI

Spodbujanje agilnost (prilagodljivost) pri zaposlenih

četrtek, 5. april 2018, od 14.00 do 14.30 ure


Kako voditi kadre, da se hitro prilagodijo na spremembe v podjetju?

 

Živimo v digitalnem, povezanem svetu in uporaba digitalne tehnologije je nujna. Vendar vse premalo podjetji zares izkorišča digitalizacijo in se ne prilagaja dovolj hitro na delo v prihodnosti. Kadrovsko področje oz. skrb za kadre je ključ za uspešno in trajnostno podjetje.

Kako uporabiti sodobne tehnologije na področju kadrovanja nam bo predstavil Perry Timms, dobitnik prestižnega naslova HR Most Influential Thinker 2017 in gost-predavatelj na GEA College. Z vami bo delil primere dobrih praks svetovnih podjetji, ki so v svoje kadrovanje uspešno vpeljale procese, ki so podjetju pomagali postati odzivni in prilagodljivi na kadrovske izzive prihodnosti.

 

Webinar bo potekal v angleškem jeziku.

 

Prijava

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste napisali na prijavnici, bomo na dan webinarja poslali povezavo in geslo za dostop.


Perry Timms


Perry Timms

Je HR strokovnjak z veliko praktičnih izkušenj, ki je na misiji: Ustvariti boljšo prihodnost dela, katere vodilna sila je transformirana kadrovska funkcija. Z velikim zanosom deli izsledke svojih raziskav in razmišljanj o prihodnosti dela za kadrovske službe in vse nas. Perry je avtor nove knjige Transformational HR, ki temelji na njegovih 25 letnih izkušnjah delovanja v okoljih, ki so bila podvržena velikim tehnoloških spremembam. Je tudi mednarodni in TEDx govorec o prihodnosti dela, kadrovski vlogi in izobraževanju.

Njegovo primarno področje delovanje je svetovanje, kjer so ga trdo delo, zavzetost, predanost in entuziazem do svojega dela, pripeljali do točke, kjer z roko v roki s svojim strankami spreminja delovna okolja. Svetuje podjetjem, velikim in manjšim, po celem svetu, v preteklosti je že sodeloval tudi s slovenskimi strankami.

 

 

 

 


 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial