Brezplačno na SEMPL

29. 11. 2018

Ni keša? Ni panike!

Letos je SEMPL zastonj!

 

Brez heca! Na 20. rojstni dan želijo trende in znanje približati čim več mladim, zato bodo vsem mlajšim od 26 let, v sodelovanju s podjetjem Spar Slovenija, omogočili brezplačno udeležbo.

Mednarodni govorci, vplivne znamke in številne poslovne priložnosti na SEMPL vsako leto privabijo več kot 1.200 marketinških, medijskih in komunikacijskih strokovnjakov iz Srednje in Jugovzhodne Evrope. Prepriča jih tudi SEMPL-ova edinstvena atmosfera, saj je dogodek dovolj velik za širjenje poslovnih poznanstev, hkrati pa je dovolj intimen, da lahko svojega najljubšega govorca povabijo na kavo.

SEMPL velja za enega od najbolje organiziranih in skrbno vodenih poslovnih dogodkov v Jugovzhodni Evropi, ki se že tradicionalno se odvija v idiličnem okolju Grand Hotela Bernardin. Naš glavni cilj je, da konferenca ohrani svoj sloves najbolje organiziranega dogodka v regiji, ki uspešno izobražuje in navdihuje na stotine udeležencev.

Ne glede na to, ali želite ostati v stiku z najnovejšimi svetovnimi trendi, izvedeti več o prelomnih inovacijah v industriji ali pogledati v prihodnost stroke, je SEMPL zagotovo konferenca, ki se je morate udeležiti.

 

SEMPL je »must« dogodek leta, na katerem ne sme manjkati nihče!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial