[GEA Inkubator] Spletna delavnica: Kako inovirajo najboljši?

Podjetniška delavnica: Kako inovirajo najboljši?
Predavatelj: Miha Žefran, Lidl Stiftung & Co. KG
Datum: sreda, 22.4. ob 16. uri
Predavanje bo potekalo preko spleta.

 

 

Globalna trgovska veriga Lidl Stiftung & Co. KG obvladuje prek 11.000 poslovalnic, ki se nahajajo v 29 državah sveta. V letu 2018 je zaposlovala prek 160.000 ljudi in ustvarila prek 81 milijard EUR prihodkov, s čimer zaseda položaj vodilnega diskontnega trgovca v Evropi.


Kako v velikem trgovskem koncernu uvajajo inovacije? Kako ideje spreminjajo v dobičkonosne projekte? Kaj se lahko iz modela upravljanja in vodenja inovacij nauči vsak podjetnik?


Pridružite se nam na spletni delavnici »Kako inovirajo najboljši?«, kjer nas bo Miha Žefran, ki razvija inovacije na sedežu koncerna Lidl Stiftung v Nemčiji popeljal skozi realizacijo poslovnih idej v podjetju in svetoval, kako lahko preverjene metode realizacije in implementacije prenesemo in uporabimo v podjetniškem svetu?


Cilji spletne delavnice:

Udeleženci boste spoznali:

 • kako preiti od preproste ideje do uspešne uvedbe v trgovini na primeru globalnih projektov koncerna Lidl Stiftung (ideja > pilot > projekt > implementacija),
 • kako opredeliti ključne dejavnike uspešnih idej (kvalitativna in kvantitativna analiza idej in projektov),
 • katere metode uporabiti za uspešno izvedbo prebojnih poslovnih idej v podjetništvu.

POMEMBNO:

 • Delavnica bo v celoti potekalo preko spleta.
 • Delavnica je namenjena vsem posameznikom, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.
 • Zaradi zagotavljanja kakovostne izvedbe je obvezna predhodna prijava preko spodnje povezave.
 • Spletna delavnica je brezplačna.
 • Vsem prijavljenim bomo dan pred dogodkom poslali opomnik ter povezavo za dostop do spletne delavnice.

Potek delavnice: 

 • 16:00 – 16:45 Vodena delavnica z Miho Žefranom
 • 16:45 – 17:30 Q&A z Miho Žefranom
 • 17:30 – 19:00 Tematska klepetalnica z ekipo GEA Inkubatorja

Predavatelj: Miha Žefran

Miha Žefran je vodja informacijskih rešitev v oddelku za vodenje projektov na sedežu koncerna Lidl Stiftung & Co. KG v Heilbronnu v Nemčiji. V svojem vsakdanu se redno srečuje z  zanimivimi idejami in projekti, ki jih pomaga analizirati in s pomočjo modernih metod (Scrum in Agile) uvesti na trgih podjetja v različnih državah po svetu. Pred tem je svoje znanje in veščine kot mednarodni Trainee v podjetju Lidlu Slovenija. Z novimi idejami se je srečeval tudi kot direktor Zavoda Ypsilon. V analitično finančne vode je prvič vstopil z snovanjem informacijskih idej in rešitev za podjetje MAOP d.o.o. V prostem času se udejstvuje kot predavatelj različnih delavnic, sicer pa je strasten motorist in tekač.


Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

 Spirit Slovenija  MGRT EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial