Delavnica Karierni coaching in predstavitev projekta Made with Y

21. 11. 2016

Spoštovani študenti GEA College!

Vabljeni na delavnico »Karierni Coaching« in predstavitev projekta »Made with Y«, ki bo potekala 21. novembra ob 14.30 uri v prostorih GEA College – Fakultete za podjetništvo, Dunajska 156 v predavalnici številka 4.

 Delavnico »Karierni Coaching« bo vodila Sabina Đuvelek iz Zavoda Y.

Ste na začetku svoje karierne poti in želite zastaviti relevantne in dosegljive karierne cilje? Pomembno je, da se najprej dobro zavedate, kaj si zares želite, kakšne so vaše kompetence in v kakšnem okolju si želite delati?

Pri tem vam lahko pomaga karierni coaching, saj je zastavljanje pravih vprašanj je ključnega pomena. Karierni Coaching je interaktiven proces, kjer udeleženec aktivno sodeluje, saj je tako proces za posameznika uporaben in učinkovit.

 

Spoznali boste tudi projekt Made with Y, ki vam lahko pomaga do želene zaposlitve. 

V sklopu tega projekta bomo ustvarjali mlade profesionalce, cilj projekta pa je dvigniti zaposljivost in trajno zaposlenost mladih med 15. in 29. letom ter dvig stopnje aktivnega državljanstva.

Projekt je namenjen mladim iskalcem zaposlitve na eni strani ter podjetjem, ki iščejo kompetenčen kader za zaposlitev na drugi strani. S široko partnersko mrežo organizacij Made with Y predstavlja inovativno prakso na področju trajnega zaposlovanja mladih.

Za začetek kariere ni nikoli prezgodaj, zato lepo vabljeni na odlično druženje!

 Prosimo za vašo prijavo 

FOTOGALERIJA:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial