Dnevi odprtih vrat Ljubljanske borze, 25. – 27. marca 2019

Vabljeni na

Dneve odprtih vrat Ljubljanske borze

25. – 27. marca 2019

Finančna pismenost eden izmed najpomembnejših temeljev za uspešno prihodnost vsakega posameznika. S finančnimi odločitvami se nenazadnje srečujemo na vsakem koraku: ko se odločamo o smeri študija, ko rešujemo stanovanjski problem, ko izbiramo službo in nenazadnje vsakodnevno pri opravljanju nakupov.

Ker je borza institucija, katere pomembno poslanstvo je tudi finančno opismenjevanje, bomo tudi letos s tem namenom že tretje zaporedno leto organizirali tradicionalni dogodek ‘Gremo na borzo’, namenjen srednjim šolam in fakultetam. Dogodek bo potekal v okviru Svetovnega tedna denarja (Global Money Week).

Dnevi odprtih vrat ‘Gremo na borzo’ bodo potekali od 25. do 27. marca 2019 med 9. in 12. uro v prostorih Ljubljanske borze.

Na dogodku boste izvedeli vse o borzi, kapitalskem trgu, vlaganju v vrednostne papirje in sklade, borznih posrednikih, varčevanju in še več.

Število mest je omejeno, prijave zbiramo do 24. februarja 2019 na maja.peharc@gea-college.si.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:

 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps  MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial