Sodeluj na Falling Walls Lab Ljubljana!

09. 09. 2018

Falling Walls Lab Ljubljana vas poziva k predstavitvi vaših inovativnih idej!

Izjemni raziskovalci, podjetniki in strokovnjaki se lahko prijavite na Falling Walls Lab Ljubljana na: www.falling-walls.com/lab/apply, da predstavite svoje raziskovalno delo v 3 minutah.

Prijave so možne do 9. septembra 2018.

 

O projektu

Mednarodni laboratoriji Falling Walls Labs potekajo po vsem svetu in pozivajo k sodelovanju študente diplomante, magistre, post-doktorante, mlade strokovnjake, podjetnike in mlade profesorje. Dobrodošli so raziskovalni projekti, pobude, ideje in poslovni modeli iz vseh znanstvenih področij.

Zmagovalec vsakega mednarodnega laboratorija Falling Walls Lab bo svojo idejo predstavil na finalnem dogodku, ki bo 8. novembra 2018 v Berlinu. To pomeni tudi zmagovalec  Falling Walls Lab Ljubljana 2018. Na Falling Walls Lab Final se bo predstavilo sto finalistov iz vsega sveta. Vsak finalist dobi priložnost, da v treh minutah predstavi svoje raziskovalno delo, pobudo ali poslovni model pred visokokvalificirano žirijo iz gospodarstva in znanosti z različnih strokovnih področij. Trije zmagovalci Falling Walls Lab Final prejmejo denarno nagrado. Hkrati pa zmagovalec Falling Walls Lab Ljubljana prejme tudi vstopnico za zaključno konferenco, ki bo prav tako v Berlinu, 9. novembra 2018.

Namen Falling Walls Lab je spodbujati znanstvene in podjetniške inovacije ter spodbujati izmenjavo med izjemnimi znanstveniki in strokovnjaki, ki se pojavljajo na različnih področjih strokovnega znanja.

Predstavitvena delavnica: 27. junij, ob 16.00 uri na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, Vojkova 63, Ljubljana
Zadnji dan za prijavo ideje: 9. september.
Pripravljalne delavnice: 3 minutni »elevator pitch«, in sicer 13., 18. in 20. septembra na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, Vojkova 63, Ljubljana.
Zaključni dogodek:  26. septembra 2018 ob 11.00 uri v NLB CIP.

Falling Walls Lab Ljubljana izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.

Za več informacij obiščite: www.lui.si/fwl ali www.falling-walls.com/lab

 

Kontakt:

LJUBLJANSKI UNIVERZITETNI INKUBATOR (LUI)
Vojkova cesta 63, 1000 LJUBLJANA
Elektronska pošta: fwl@lui.uni-lj.si
Telefon: 01/620 34 80
www.lui.si/fwl

O fundaciji Falling Walls

Fundacija Falling Walls je neprofitna organizacija, ki spodbuja razpravo o raziskavah in inovacijah ter spodbuja, da ugotovitve najnovejših znanstvenih raziskav dosežejo širšo javnost. Organizira konferenco Falling Walls, tj. letno globalno srečanje naprednih posameznikov iz več kot 75 držav. Vsako leto, 9. novembra, dvajset vodilnih svetovnih znanstvenikov predstavi svoje trenutno aktualne inovativne raziskave, v samo 15. minutah. Fundacijo Falling Walls podpira Nemško ministrstvo za izobraževanje in raziskave, fundacija Robert Bosch, Združenje Helmholtz in številne druge priznane akademske ustanove, fundacije in podjetja. Več na: www.falling-walls.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial