[GEA Inkubator] Spletna delavnica: Growth Hacking & Growth Strategy Framework

Podjetniška delavnica: Growth Hacking & Growth Strategy Framework
Predavateljica: Maja Voje, strokovnjakinja za Growth Marketing
Datum: sreda, 1.4.2020 ob 16. uri
Delavnica bo potekala preko spleta. 


Ali veste, kako tehnološkim gigantom, kot so Facebook, Spotify in AirBnB uspeva tako hitra rast? Ker uporabljajo Growth hacking metodologijo. Growth hacking je proces hitrega eksperimentiranja čez različne trženjske kanale, testiranja novih trgov in trženjskih taktik v namen doseganja rasti podjetja jih uporabljajo tudi milijoni mikro, malih in srednjih podjetij po celem svetu.

Pridružite se nam na spletni delavnici z Majo Voje,  ustanoviteljico podjetja Growth Lab in vodilno strokovnjakinjo s področja “growth marketinga” v Sloveniji, ki je to učinkovito metodo pomagala uvesti v več kot 80 podjetij. Tokrat vam bo predstavila novo metodologijo, ki jo je razvila v sodelovanju s partnerjem GrowthHackers.com, ki upravlja največjo Growth hacking skupnost na svetu.

V nadaljevanju pa boste skozi predstavitev treh popolnoma novih primerov  razvili 20 idej za »growth eksperimente«, ki jih lahko takoj uporabite v vašem podjetju!


Cilji spletne delavnice:

 • Razumeti ključne koncepte discipline, kot so “growth process”, “traction channels” in North Star Metric – NSM.
 • Implementirati AAARRR (Awareness, Acquisition, Activation, Retention, Revenue & Referral) model za lastno podjetje ali blagovno znamko s pomočjo orodja Growth Strategy Framework.
 • Razviti vsaj 20 idej za growth eksperimente za lastno podjetje, ki jih podjetje lahko začne implementirati v praksi.
 • Začeti uporabljati orodje za prioritizacijo eksperimentov za rast po principu ICE – I- impact (vpliv na metrike), C- confidence (naš občutek kako verjetno bo nekaj delovalo) in E- ease (kako poceni/hitro lahko idejo preizkusimo).

Študije primerov: 

Predavateljica Maja Voje bo najprej na treh primerih pojasnila, kako so podjetja našla vzvode rasti. Ob pregledu teh primerov bodo udeleženci razumeli, kako s pomočjo družbenih medijev (Facebook, LinkedIn, Instagram, itd.), vsebinskega marketinga, tehnik za generiranje leadov, oglaševanja, PR-a, avtomatizacije trženja in drugih prijemov podjetja lahko najdejo svoje vzvode za rast.

V nadaljevanju bomo uporabili orodje Growth Strategy Framework, skozi katerega bodo udeleženci sami opredelili svoj trženjsko-prodajni proces in nanizali ideje za eksperimente skozi vse faze tega procesa. Ob zaključku delavnice bodo udeleženci spoznali tudi orodje za prioritizacijo teh idej, ki jih bo vodilo do optimalnega sosledja testiranja teh idej.


POMEMBNO:

 • Delavnica bo v celoti potekalo preko spleta.
 • Delavnica je namenjena vsem posameznikom, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.
 • Zaradi zagotavljanja kakovostne izvedbe je obvezna predhodna prijava preko spodnje povezave.
 • Spletna delavnica je brezplačna.
 • Vsem prijavljenim bomo dan pred dogodkom poslali opomnik ter povezavo za dostop do spletne delavnice.

Potek delavnice: 

 • 16:00 – 16:45 Vodena delavnica z gostjo Majo Voje
 • 16:45 – 17:30 Q&A z gostjo Majo Voje
 • 17:30 – 19:00 Tematska klepetalnica z ekipo GEA Inkubatorja

Predavateljica: Maja Voje, strokovnjakinja za Growth Marketing

maja vojeMaja Voje je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot predavateljica sodeluje pri enem izmed najbolje prodajanih spletnih tečajev na Udemy, ki ga je opravilo že več kot 40.000 študentov. Kot zunanja svetovalka je pomagala podjetjem doseči rast na mednarodnih trgih in do 10-25 milijonskih investicij. Svoje znanje je plemenitila na Said Business School, Univerza Oxford, na Wirtschaftsuniversität na Dunaju in Inštitutu za mednarodno trgovanje v Šanghaju.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/majavoje/

 

 

Metodologija uporabljena na tej delavnici je razvita v sodelovanju s partnerjem GrowthHackers.com, ki upravlja največjo growth hacking skupnost na svetu.

growthhackers


Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

    EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial