Info dnevi – Digitalni marketing

11. 05. 2017

EDINI VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM DIGITALNI MARKETING V SLOVENIJI!

 

PRIDI NA INFO DAN!

Četrtek, 11. 5. 2017, ob 17:00

 

Prijava na info dan

 

Že 6 let zapored evropski trg spletnega oglaševanja beleži visoko letno rast. Slovenija ni izjema, saj je v letu 2015 beležila 21,6% rast in se je znašla na 4. mestu lestvice med desetimi evropskimi državami z najhitreje rastočim trgom spletnega oglaševanja. Raziskava iz leta 2014 pa je pokazala, da je 0,9 milijona državljanov EU direktno zaposlenih v industriji spletnega oglaševanja.

 

Na GEA College vedno razmišljamo o prihodnosti ter zaposljivosti naših študentov. Zato smo prvi v Sloveniji pripravili nov dodiplomski študijski program Digitalni Marketing, ki ga bomo začeli izvajati že v prihajajočem študijskem letu 2017/2018 na Fakulteti za podjetništvo.

 

Specialisti digitalnega marketinga so eni najbolj zaželenih in iskanih profilov na področju marketinga. Vendar se spretnosti in znanje, ki jih posedujejo, ter delovne naloge, ki jih opravljajo, razlikujejo od delovnih nalog »klasičnih marketingašev«.

 

Želiš graditi kariero na perspektivnem področju? Se prepoznaš v vlogi uspešnega strokovnjaka/inje digitalnega marketinga? Ti je delo v oglaševalski ali medijski agenciji, marketinškem ali prodajnem oddelku podjetja pisano na kožo?

 

Pridruži se nam v študijskem letu 2017/2018 in ujemi svoj vlak do uspešne kariere na najbolj perspektivnem področju marketinga!

 

Prijava na info dan

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial