[GEA Inkubator] Podjetniške delavnice: Uspešna prodaja na Amazon.com

Delavnica: Kako uspešno prodajati na na Amazon.com
Predavatelj: Nada Ban
Datum:
ponedeljek, 17.6.2019, 15:00

Vsebina:

Delavnica je v prvi vrsti zasnovana za start-up ekipe ali male in mikro podjetnike, ki želijo vstopiti na ameriški trg ter se ob tem izogniti prevelikim in nepotrebnim stroškom ter tistim, ki že prodajajo svoje izdelke preko spletne trgovine in se želijo preizkusiti tudi na Amazonu.

Udeleženci predznanja ne potrebujejo, vendar na njej ne govorim o odpiranju računa na Amazonu, temveč predvsem, na kaj morajo biti pozorni, kako optimizirati prodajo in kako čim hitreje rasti. Na delavnici predstavim prednosti in slabosti poslovanja preko Amazona, ter kakšne so najpogostejše težave, na katere lahko naletijo.

Na praktični delavnici bomo z udeleženci skupaj spoznavali:

  • katere so prednosti in slabosti prodaje na Amazonu,
  • kako se nanje pripraviti ali pa se jim izogniti,
  • kakšni so modeli prodaje na Amazonu,
  • katere kategorije izdelkov so za prodajo na Amazonu primerne in katere ne,
  •  s katerimi težavami se prodajalci najpogosteje srečujemo na Amazonu, ter kako jih uspešno rešiti,
  •  katere so ključne stvari za uspeh na Amazonu,
  • in kako jih doseči.

 

Predavateljica: Nada Ban

Je na samostojni podjetniški poti že od leta 2011. Amazon je začela začela spoznavati  leta 2016, prvič pa je prodajno platformo uporabila pred dvema letoma in pol. V spoznavanje platforme in iskanje najbolj učinkovitih pristopov in strategij prodaje je vložila zelo veliko časa in energije. Danes še vedno uspešno prodaja preko Amazona, mentorira druge prodajalce in upravljam prodajne račune drugih podjetij.

 

 

 

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

    EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial