[GEA Inkubator] Spletno predavanje: Digitalni marketing – Triki in nasveti iz prakse

Predavanje: Digitalni marketing: Triki in nasveti iz prakse
Predavatelj: Anja Krašovec (Mali junaki)
Datum: petek, 27.03.2020 ob 16h
Predavanje bo potekalo preko spleta.

 

 

Zagotovo ste že slišali za ljubke personalizirane knjige Mali junaki, ki so obnorele cel svet? Postale so pravi hit zunaj naših meja, svoje izvode pa imajo tudi znani zvezdniki, kot sta Kim in Khloe Kardashian ter nogometni superzvezdnik David Beckham.

Prikupne knjige, v katerih otrok postane glavni junak, so plod slovenskega startup podjetja Hooray Studios. Od leta 2017, ko jim je uspel velik preboj na nemški trg, je podjetje zraslo tako zelo, da so imeli lani več kot 27 milijonov prihodkov. Za podjetje, ki je postalo tudi Slovenski startup leta in prejelo naziv Najpodjetniška ideja, slovenski trg predstavlja le še dober odstotek celotne prodaje.


Kako je Malim junakom uspel takšen izjemen in hiter preboj na globalni trg? Ali tudi vi želite izvedeti, kako se v podjetju lotevajo digitalnega marketinga in kaj dela njihove kampanje uspešne po celotnem svetu? Kakšni so triki, ki jih pri svojem delu uporabljajo, da vsakodnevno dosegajo odlične rezultate in povečujejo prodajo? Podjetniki, bi radi pridobili uporabni nasvete iz prve roke in jih preizkusili tudi sami?

Pridružite se nam na spletnem predavanju Digitalni marketing: Triki in nasveti iz prakse, kjer se bomo o trikih in nasvetih s področja digitalnega marketinga pogovarjali z gostjo Anjo Kraševec iz podjetja Hooray Studios, ki nas bo popeljala v zgodbo uspeha Malih junakov.

Predavanje bo potekalo v sklopu predmeta Angleščina za digitalni marketing pod mentorstvom prof. Trampuš.


POMEMBNO:

  • Predavanje bo v celoti potekalo preko spleta v angleškem jeziku.
  • Predavanje je namenjeno vsem posameznikom, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.
  • Zaradi zagotavljanja kakovostne izvedbe je obvezna predhodna prijava preko spodnje povezave.
  • Spletno predavanje je brezplačno.
  • Vsem prijavljenim bomo dan pred dogodkom poslali opomnik ter povezavo za dostop do spletnega predavanja.

Potek delavnice: 

  • 16:00 – 16:45 Vodena delavnica z gostjo Anjo Krašovec
  • 16:45 – 17:30 Q&A z gostjo Anjo Krašovec
  • 17:30 – 19:00 Tematska klepetalnica z ekipo GEA Inkubatorja

Gostja: Anja Krašovec, Mali junaki

Anja Krašovec je mlada podjetnica, ki je svojo podjetniško pot začela v slovenskem podjetniškem peskovniku Ustvarjalnik. Svoje znanje podjetništva je nagradila na elitni univerzi v ZDA, Watson University, kjer poučujejo priznani podjetniki iz svetovno znanih podjeti (Apple in Google), Nobelovi nagrajenci, itd. Po vrnitvi nazaj v Slovenijo se je pridružila vodenju projekta Štartaj Slovenija. Sodelovala je pri izpeljavi projekta, od izbire podjetnikov do police in nadaljne promocije. S pomočjo partnerjev projekta Štartaj Slovenija (NLB, Spar Slovenija, Ford Slovenija in Formitas) je pripeljala podjetniške nasvete po celotni Sloveniji, v obliki osmih dogodkov, ki so bili prenašani v živo. Anja je trenutno zaposlena pri podjetju Hooray Studios (Mali junaki), kjer deluje kot marketinški manager in operativni direktor za prodročje merchandise-a. Poleg tega nudi tudi marketinško svetovanje in vodenje družbenih omrežij manjšim slovenskim podjetjem.

Več o Anji Krašovec si preberite na povezavah:

https://motiviran.si/anja-krasovec

https://www.dnevnik.si/1042781590


Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

    EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial