[GEA Inkubator] Podjetniška delavnica: Kako organizirati TOP dogodek v podjetju?

13. 11. 2019

Delavnica: Kako organizirati TOP dogodek v podjetju?
Predavateljica: Nika Močnik
Datum:
sreda, 13.11.2019 ob 15h

Vsebina:

Je dogodek. In je TOP dogodek. Kaj je razlika med enim in drugim ter kako organizirati in koordinirati TOP dogodek v podjetju?

Na delavnici bo Nika razkrila:

  • sestavine za pripravo dogodkov, ki omogočajo TOP doživetje,
  • odgovore na ključna vprašanja – kaj, kdo, kje in kdaj – za vse, ki se z dogodki že ukvarjajo ali pa si želijo začeti,
  • vse korake za uspešno organizacijo idealnega dogodka, časovnico vrstnega reda priprave dogodkov ter skrivnosti za kvalitetno izvedbo dogodkov.

Delavnica združuje oba najpomembnejša vidika na področju organizacije dogodkov, in sicer teorijo in prakso. Za popotnico bodoči organizatorji prejmejo enostavno in učinkovito orodje, s katerim bo organizacija dogodkov še bolj TOP!

Cilji delavnice:

  • identificirati različne tipe dogodkov ter umesiti svoje dogodke v ustrezne kategorije
  • poudariti pomembnost prvih korakov – definiranje NAMENA in CILJNE PUBLIKE
  • pregled vseh potrebnih korakov za organizacijo dogodkov
  • odgovoriti na konkretna vprašanja udeležencev glede njihovih dogodkov v podjetjih

Predavateljica: Nika Močnik

Nika Močnik je kariero bodoče zdravnice zamenjala za organizacijo poslovnih dogodkov ter vodenje in predavanje dinamičnih izobraževanj in delavnic.
Je direktorica podjetja Eventnika d. o. o. in samostojna podjetnica, ki deluje na področju treningov javnega nastopanja in izobraževanj za podjetja, skupine in posameznike.
Poleg Eventnike je ustanoviteljica uspešnih poslovnih znamk Pravljični trenutek in Luxury bride, od leta 2012 pa je na slovenski sceni prisotna kot najbolj vplivna organizatorka dogodkov, ki ne deluje v sklopu agencij.
Zaradi svoje edinstvene kombinacije referenc in izkušenj jo pogosto na prireditve povabijo tudi kot voditeljico/ moderatorko, v nevladne organizacije pa kot mentorico bodočim predavateljem, vodjem delavnic in organizatorjem dogodkov.

 

 

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

    EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial