Digital konferenca inOrbit, 18.-20. marec 2020

18. 03. 2020

DIGITALNA KONFERENCA inOrbit

18. in 20. marec 2020

Portorož, Grand Hotel Bernardin

 

Eno izmed glavnih poslanstev Red Orbita je širjenje znanja in izgradnja digitalnih kompetenc med vsemi ljubitelji digitala, zlasti med kadri, ki bodo v prihodnosti oblikovali slovensko in globalno digitalno okolje. Zavedamo se potenciala, ki ga prinašajo mladi in verjamemo, da je vlaganje vanj ključno in pomembno.

S tem namenom smo se tako odločili, da z letošnjim letom razširimo ponudbo in tudi mlajši populaciji bodočih marketingašev in managerjev omogočimo udeležbo na dogodku po izredno znižani in ugodni ceni, ki znaša 60€ za All Access karto.

All Access karta:
Kotizacija All Access vključuje dostop do vseh predavanj in kosila tekom obeh dveh dneh konferenčnega dogajanja in prepustnico za inOrbit zabavo.

Na voljo je omejeno število kart, ki jih nudimo študentom po principu ”First come, first served” – torej, karto prejme tisti, ki se prej prijavi.

Prijava na dogodek:
Študentje se lahko na konferenco prijavijo prek maila info@inorbit.si, pri prijavi pa velja starostna omejitev, in sicer nudimo ponudbo študentom do 26. leta starosti (torej študentom rojenim leta 1994 ali mlajšim). Ob prijavi morajo študentje priložiti kopijo veljavne študentske izkaznice in kopijo vpisnega lista.

Zadnji datum za prijavo je 8. marec 2020.

Več informacij o dogodku najdete na naši spletni strani: https://www.inorbit.si/

Pohitite s prijavo!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial