Kako uporabiti spoznanja nevroznanosti za motivacijo študentov na praksi?

Spletni izobraževalni dogodek za kadrovske strokovnjake, mentorje, študente, delodajalce in podjetnike

KDAJ: torek, 21.6.2022 med 9. in 10. uro (1 ura)
KJE? Online


Ali se kot delodajalec sprašujete kako dvigniti motivacijo študentov, ki jih sprejemate na študijsko prakso? Ste že spoznali področje nevroznanosti? Odkrijte načine, kako uporabiti spoznanja nevroznanosti za dvig motivacije študentov na praksi in jih preizkusite tudi vi!


Kadrovski strokovnjaki, mentorji, delodajalci, študenti in podjetniki, vabimo vas na interaktiven spletni dogodek na temo “Kako uporabiti spoznanja nevroznanosti za motivacijo študentov na praksi? “, na katerem boste pridobili uvid v preverjene načine, kako lahko spoznanja iz nevroznanosti dvignejo motivacijo študentov, ki jih gostite na študijski praksi.

Spoznanja iz nevroznanosti nam bo predstavila posebna gostja, ki bo delila svoje izkušnje in nasvete iz prakse. Dogodek bo trajal 1 uro.

 


PROGRAM IN SODELUJOČI

9:00-9:10 Uvodni pozdrav

  • mag. Nataša Makovec, direktorica in ravnateljica GEA College – Centra višjih šol in koordinatorica študijske prakse na GEA College – Fakulteti za podjetništvo in GEA College – Centru višjih šol

9:10-9:40 Kako uporabiti spoznanja nevroznanosti za motivacijo študentov na praksi

  • Polona Zupančič

 

Polona Zupančič ima bogate izkušnje v odnosih s strankami iz svoje komercialne prakse v slovenskem in mednarodnem okolju. Je direktorica podjetja Sedi.5 d.o.o. in že 20 let v več kot 100 slovenskih podjetjih vodi komunikacijske delavnice s področja odnosov s strankami (prodajni in nabavni razgovori, pogajanja, bonton, reševanje pritožb in izterjava dolgov, pridobivanje novih kupcev,…) in področja medsebojnih odnosov v podjetju (vodstvena komunikacija za motiviranje sodelavcev, timsko delo, reševanje konfliktov…). Je tudi habilitirana predavateljica na Centru višjih šol Gea College, kjer je bila že dvakrat zapored po oceni študentov imenovana za predavateljico leta.

 

 


Dogodek je brezplačen, obvezne pa so predhodne prijave preko spodnjega gumba.

Vsem prijavljenim bomo dan pred izvedbo dogodka poslali opomnik ter povezavo za dostop do spletne delavnice.

 


Dodatne informacije: karierni.center@gea-college.si

Dogodek organizirata GEA College – Center višjih šol ter GEA College – Fakulteta za podjetništvo.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial