Karierna delavnica: Enostavno, hitro in zabavno delo v Photoshop-u

Delavnica: Enostavno, hitro in zabavno delo v Photoshop-u

Datum: četrtek, 11. 01. 2017, 16.00-17.30 ure, predavalnica št. 4 

Kratka vsebina karierne delavnice:

Pri pisarniškem delu se vsake toliko časa srečamo s potrebo po izdelavi enostavnega letaka ali plakata, obdelavi in objavi fotografij na spletu, ali pa samo enostavni fotomontaži nekaj slik, ki jih želimo pripeti v e-pošti. Spoznali bomo osnove programa Photoshop in kako z njim izdelati enostavne fotomontaže za potrebe letakov, vabil, plakatov ter vse skupaj pripraviti za objavo na spletni strani.

Koraki:

  • spoznavanje osnov dela v programu Photoshop CS6
  • pregled osnovnih funkcij in uporabe orodij
  • oblikovanje besedila in enostavnih grafičnih elementov
  • enostavne fotomontaže na praktičnih primerih
  • delo s plastmi in maskami
  • osnovno delo s filtri

POZOR!

Za sodelovanje na delavnici udeleženci obvezno potrebujete prenosni računalnik, z nameščeno programsko opremo Adobe Photoshop. Brez plačno 30 dnevno verzijo programa si lahko prenesete na povezavi. Prenosni računalniki bodo na voljo tudi v predavalnici, vendar je potrebna predhodna navaja (v prijavnici).

O predavatelju:

Zdenko Potočar

Zdenko Potočar je avtor najrazličnejših strokovnih gradiv – učbenikov višješolskega programa, strokovnih člankov z mednarodnih konferenc in avtor strokovnih elektronskih gradiv, ima licenco ECDL inštruktorja in izpraševalca.

Prav tako je avtor več deset priročnikov strokovne vsebine in je pri usposabljanju zaposlenih sodeloval s številnimi podjetji iz gospodarstva ter različnimi izobraževalnimi inštitucijami.

Zdenko Potočar je predavatelj različnih višješolskih strokovnih predmetov s področja informatike in multimedije (informatika, elektronsko poslovanje, grafični in spletni dizajn, multimedijske tehnologije in osnove informatike).

Karierne delavnice se izvajajo v okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:

 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps  MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial