Karierna delavnica: Design Thinking

23. 01. 2019

Delavnica: Design Thinking

Datum: sreda, 23.1.2019, 16:30

Lokacija: GEA College, p.5

Kratka vsebina karierne delavnice:

Z Design Thinking procesom podjetja pridobijo znanje kako bolje razumeti končnega uporabnika in učinkoviteje (z boljšo uporabniško izkušnjo) ustvariti produkt/storitev in ga pred prodajo testirati. S tem pristopom si podjetja lahko znižajo stroške razvoja in priprave kampanj, preverijo negotove predpostavke, ustvarijo fokus na ciljne kupce in ozavestijo pomen razumevanja končnih uporabnikov. Design Thinking je namenjen podjetnim posameznikom, ki razvijajo produkte, oblikujejo storitve, izboljšujejo uporabniške izkušnje, načrtujejo strategije … Delavnica omogoči drugačen pogled na inoviranje, razvoj storitev, produktov in predstavlja prednost pred konkurenco.

Cilji:

  • Razumevanje pomena uporabniške izkušnje
  • Razumevanje in uporabo Design Thinking metodologije v praksi
  • Pregled primerov reševanja kompleksnejših izzivov s strukturiranim pristopom oblikovalskega razmišljanja. Oblikovalsko razmišljanje za storitve.
  • Izkustveno delavnica – doživetje Design Thinking pristopa na praktičnem primeru
  • Pregled različnih možnosti koristne uporabe DT pristopa v naslednjih dveh tednih

O predavatelju:

Enej Gradišek

magister mednarodnega poslovanja v podjetju CorpoHub dela kot Acceleration Manager in skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah. Podjetjem, zunanjim in notranjim Startup ekipam pomaga, da delajo prave/vredne stvari na pravi način in jim pomaga pospešiti njihov poslovni razvoj. Mentoriral je več kot 50 startup oz. razvojnih ekip, sodeloval na večih “innovation” vikendih in kot član komisije ocenjeval startup ekipe za razpise Slovenskega podjetniškega sklada. Pri delu kombinira design thinking in lean startup ter agilne metode dela.

 

 

Karierne delavnice se izvajajo v okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:

 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps  MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial