Going from Good to Great…to Even Greater! Practical tips to grow your business and gain loyal customers

18. 09. 2019

Delavnica:

Going from Good to Great…to Even Greater!
Practical tips to grow your business and gain loyal customers

Predavatelj: Sotiris Karagiannis, MBA
Datum:
sreda, 18.09. 2019, 17:00h

 

 

 

DELAVNICA BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU!


Vsebina:

Če že po prvem uspešno prodanem produktu (ali storitvi) sanjate o tem, kako bo vaše podjetje tudi čez 10 let še vedno trdno stalo in aktivno poslovalo, potem čestitke! Spadate v tretjino tistih privilegiranih podjetnikov, ki so hitro okrevali po prvih simptomih “podjetniškega otroštva”.

Prav zares ste le korak oddaljeni od uspeha – ali propada. Bloomerg gre celo tako daleč in pravi, da vas bo 8 od 10 propadlo v prvih 18 mesecih poslovanja! Najpogosteje zaradi denarnih težav, ki bi se jih dalo preprečiti, če bi prve simptome iz podjetniškega otroštva uspešno prepoznali in se jih takoj lotili z zdravilom.

Ključna simptoma zgodnjega propada podjetja, ki se jih moramo lotiti takoj, ko jih zaznamo, sta:

  • Simptom #1: Ne poslušamo svojih strank!
  • Simptom #2: Ne znamo ubesediti naše vizije in je spremeniti v jasno, natančno in prepričljivo prednost, ki jo s tem stranke pridobijo (value proposition)!

Na delavnici se bomo ukvarjali z diagnozo teh zgodnjih simptomov poslovnega propada in kako jih z uporabno praktičnih orodji in idej tudi pozdraviti. Tako bomo dosegli, da nam bodo stranke ostale zveste in da bodo vaši zaposleni lahko odkrili svoje talente in vam pomagali na poti k (še večjem) uspehu.

Poglejte si celotno vsebino delavnice.

DELAVNICA BO POTEKALA V ANGLEŠKEM JEZIKU!


Predavatelj: Sotiris Karagiannis, MBA

Z več kot dvajset let izkušenj akademski predavatelj in trener mehkih veščin Sotiris  prinaša mešanico podjetniških izkušenj s praktičnimi pristopi. Štiri leta je delal v kadrovskem oddelku Hellenic Shipyards, kmalu zatem pa se je preselil na področje izobraževanja in usposabljanja. Veliko je sodeloval z Univerzo v Sunderlandu, vodil je atenski študijski program za poslovne študije in MBA program ter poučeval menedžment in vodenje, strateško upravljanje človeških virov in raziskovalne metode za podiplomske študente. Zadnjih sedem let je redni gostujoči predavatelj na Univerzi v New Yorku v Pragi, kjer poučuje Organizacijsko vedenje in vodenje ter medkulturno upravljanje na programu MBA. Poleg tega poučuje vodenje prodaje in operacij na Univerzi v New Yorku v Tirani. Ima obsežne izkušnje z usposabljanjem na področju mehkih veščin in redno usposablja menedžerje in vodstveni delavce na področju vodenja, pogajanj in komunikacije, prodaje in odnosov s strankami.

Trenutno je vodilni partner in višji trener Potential Ltd. Njegov portfelj usposabljanj vključuje podjetja, kot so Apple, Swarowski, 3M, Janssen, Johnson & Johnson, Ericsson, Oracle, skupina Viohalco, Danone, Elbisco, TUI, Quest Group, skupina podjetij Sfakianakis, kjer je razvil in izvajal programe za vodje in prodajo, storitve za stranke in napredne predstavitvene sposobnosti. Trenutno se ukvarja z razvojem programa usposabljanja o avtentičnem vodenju, ki pomaga vodjem pri iskanju njihove prave vloge pri pozitivnem vplivu na ljudi.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:

 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps  MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial