Tekmovanje Mladi računovodja 2019

12. 04. 2019

Tekmovanje iz znanja računovodstva – Mladi računovodja – se letos organizira tretjič.

Namen dogodka je povezovanje študentov, podjetij, strokovnih združenj, povezovanje teorije s prakso in dvig zavednosti o pomenu računovodstva in revizije. Udeleženci se preizkusijo v reševanju izzivov iz prakse, sodelovanju v timu, učinkoviti predstavitvi ter preverijo svoje znanje s področja računovodstva, revizije, davkov in financ.

Študenti navezujejo stike s potencialnimi delodajalci in gradijo svojo mrežo poznanstev. Delodajalci imajo možnost spoznati odličen kader in opazovati kako le-ta uporablja ključne veščine, ki jih zahteva sodobni poslovni svet.

Potek tekmovanja: Tekmovanje Mladi računovodja je sestavljeno iz dveh delov, in sicer v enem delu se rešuje študijski primer pri katerem je poudarek na različnih vrstah znanj (računovodstvo, revizija, davki, finance) in reševanju v timih v drugem delu se rešuje teoretični del pri katerem je poudarek na znanju iz računovodstva in individualnem znanju.

Nagrada: Podelilo se bo za 3.000 EUR denarnih nagrad. Lansko leto je bil samo en generalni zmagovalec, letos pa bo za vsako podjetje svoj zmagovalec in VSAKA ZMAGOVALNA EKIPA BO DOBILA 500 EUR. Kot zmagovalec teoretičnega preizkusa OSVOJI TABLICO. VSAK PRIDOBI ŠE POTRDILO ZA CV, KI BO ŠE KAKO UPORABNO PRI PRIJAVAH NA DELOVNO MESTO.

PRIDI IN IZSTOPI IZ MNOŽICE, PRIJAVI SE, SEDAJ NIMAŠ VEČ IZGOVORA!

Kdaj in kje: 12. in 13. april 2019, UL Ekonomska fakulteta

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial