[GEA Inkubator] Srečanje z Alumnom: Od študenta GEA College do podjetnika

27. 02. 2019

Srečanje z Alumnom: Od študenta GEA College do podjetnika

Datum: sreda, 27.2.2019, 16:00h

Lokacija: GEA College, p.4

Kratka vsebina karierne delavnice:

Juš Dobnikar bo v okviru predavanja predstavil svojo pot od študenta do podjetnika.

Kako znanje pridobljeno na fakulteti uporabiti pri postavljanju podjetja? Kako resno se lahko študent v času študija ukvarja s podjetništvom? Katere so prve ovire ki jih na svoji podjetniški poti sreča vsak podjetnik? Kako je projekt Toronto Business Academy prerastel v uspešno podjetje ABC Business Academy?

Več o Jušovem uspešnem podjetju ABC Business Academy si lahko preberete v priloženem dokumentu. Vabljeni tudi, da si o programih in potencialu, ki ga ponuja ABC Business Academy, preberete več na spletni strani: https://abc-businessacademy.com/

O alumnu:

Juš Dobnikar

Je svojo podjetniško pot začel že tekom opravljanja študija na naši fakulteti. ABC Business Academy ideja je nastala, ko so ugotovili da je v šolskem procesu malo prostora in časa, da bi tekom študija zagotovili čimveč stika s pravim poslovnim svetom, so se odločili da bodo to priložnost ponudili generacijam za sabo. Odprli so podjetje, ki danes deluje v svetovnih poslovnih središčih – Toronto, Silicon Valley in Munich. Po 5ih letih delovanja, se lahko pohvalijo z udeleženci iz več kot 40ih držav in kar nekaj uspešnih zgodb, ki so se odvile tokom razvoja podjetja. ABC Business Academy zdaj ponuja kratke poletne poslovne programe v zgoraj omenjenih središčih, katerih koncept je mešanica predavanj profesorjev, mentorjev in korporativnih partnerjev ter pravih poslovnih izzivov, ki jih morajo udeleženci rešiti tokom programa.

 

 

 

Aktivnosti Inkubatorja GEA College v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2018-19« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

    EU evropski sklad za regionalni razvoj
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial