Prijava na Kadrovski up 2019

Študentje GEA College se lahko prijavite na Kadrovski up 2019!

Naj odlično delo ne ostane skrito!

 

 

Z oddajo prijave se boste potegovali za naziv Kadrovski up 2019 in možnost brezplačne udeležbe na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019, ki je letos hkrati tudi Evropski kadrovski kongres (www.skkongres.si) in enoletnega prejemanja strokovne revije HR&M (www.hrm-revija.si).  Prijave na razpis so možne do 1. marca 2019.

Tri nominirance za Kadrovski up 2019 bomo povabili na Slovenski kadrovski kongres 2019 in na njem razglasili prejemnika nagrade.

Kadrovski up je priznanje, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in podjetje Planet GV, za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Prejmejo ga avtorji nalog, ki bodisi, preučujejo kariere, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merijo dodane vrednosti kadrovske funkcije oz. preučujejo in razvijajo sodobne pristope.

Nagrade:

  • Trije nominiranci prejmejo povabilo na brezplačno udeležbo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019 in enoletno brezplačno naročnino na strokovno revijo HR&M.
  • Zmagovalec prejme priznanje Kadrvoski up 2019.

NAČIN PRIJAVE

Več informacij na: https://www.planetgv.si/o-nas/nagrade/kadrovski-up-leta

Prijava na:   https://www.surveymonkey.com/r/kadup19

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial