Prostovoljski program: Popotniško združenje Slovenije

Popotniško združenje Slovenije je nevladna mladinska organizacija s ciljem promocije MIRU preko POTOVANJ, ki deluje že od leta  1892. Poslanstvo organizacije je spodbujanje strpnosti in prijateljstva ter zaščite planeta za boljšo prihodnost vseh nas in generacij, ki prihajajo za nami.

Ena od strateških usmeritev je spodbujanje mobilnosti mladih in mladinskega turizma preko lokalnih, regionalnih, nacionalnih, evropskih in mednarodnih projektov, preko katerih mladi lahko potujejo cenovno zelo ugodno in celo brezplačno, pri čemer jim mi tudi pomagamo.

Že nekaj let uspešno sledijo tej strategiji predvsem s prostovoljskim programom, preko katerega mladim omogočajo aktivno sodelovanje znotraj organizacije.

Popotniško združenje Slovenije v svoje vrste vabi prostovoljke in prostovoljke. Obogatite svoje znanje in kompetence z delom pri PZS, kar vam bo morebiti pomagalo pri zaposlitvi. Svoje delo lahko uveljavljate tudi kot študijsko prakso.

Več o prostovoljskem programu si lahko preberete na spletni strani http://www.youth-hostel.si/si/page/prostovoljski-program  ter v priloženi zloženki.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial