Kavica z gostom: Sam Stewart, ekspert za lažne novice

15. 10. 2018

Vabimo vas na kavico in rogljiček z odličnim gostom iz ZDA

Samaruddin “Sam” Stewart

novinarjem, medijskim strokovnjakom in ekspertom za “lažne novice”

Sam Stewart je na GEA College zato, da nam pove, kako smo prišli do današnjega stanja, ko na internetu skoraj ne moremo več verjeti novicam, kako prepoznati lažne novice in kako se proti razširjanju lažnih novic boriti.

Vabimo vas na sproščen pogovor ob kavici, kjer boste imeli možnost tudi sami postaviti vprašanja. Pohitite s prijavo, da si zagotovite mesto (in kavico) na dogodku!

Kdaj in kje? 

V ponedeljek, 15.10.2018, 16:30h, na GEA College, p.4

Kdo je Samaruddin “Sam” Stewart?

Je novinar, vodja programa SPJ Training Program v sodelovanju z Google News Initiative, ki izobražuje novinarje v sodobnih tehnologijah, družbenih medijih in internetu. Do sedaj je v dveh letih izobrazil že ceč kot 15.000 ameriških novinarjev. Kot novinar je delal pri AOL News, Agence France Press, The Arizona Republic, ameriško zunanje ministrstvo pa ga je izbralo kot 189. dobitnika Franklin štipendije, za strateško medijsko svetovanje in audience engagement.

  

Karierne delavnice se izvajajo v okviru projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:

Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps MIZS_slo CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial