Save Ideas© – PROTECTING INTELLECTUAL PROPERTY FOR FREE

Spoštovani,

Kolikokrat ste imeli idejo, vendar niste vedeli, kako bi jo zaščititi? Ali pa niste imeli sredstev oz. časa za delo pri njeni uresničitvi? Ideje, rešitve, umetniška dela… so izginila za vedno.
Razvili smo platformo, kjer lahko komunicirate, posreujete in uresničujete svojo ustvarjalnost brezplačno.

Save Ideas© ponuja storitev za vsakogar – za študente, umetnike, oblikovalce, mala podjetja in preudarne inovatorje, ki so bodisi nekaj ustvarili, bodisi imeli idejo, vendar nimajo časa ali denarja, da bi avtorsko zaščitili svoje delo, niti da bi iskali zainteresirane vlagatelje in kupce. Preprosto! Z registracijo svojih intelektualnih del na spletni strani Save Ideas© boste samodejno prejeli Time Certificate™, v katerem bo naveden točen datum in čas predložitve, kar lahko uporabite za dokazovanje oz. zaščito vaše intelektualne lastnine.

Naš cilj je ustvariti spletno skupnost, ki bo vsakogar spodbudila k interesu za ideje, njihovi izmenjavi, dialogu in medsebojni komunikaciji; hranjenju / zaščiti predloženih intelektualnih del; možnosti za izpostavljanje idej na globalni platformi in seveda k povezovanju ustvarjalcev z zainteresiranimi deležniki, predlagatelji in vlagatelji, da bi na ta način uresničili svoj potencial.
Želite sodelovati? Potem … si ustvarite brezplačen račun na naslovu https://save-ideas.com Naložite svoje ideje, rešitve, umetniška dela ali katero koli drugo obliko intelektualne lastnine. Storitev: 100% brezplačna družbena platforma, pravna podpora, povezava z vlagatelji, poslovni razvoj. Veselim se srečanja na https://save-ideas.com

To informacijo prosim posredujte vašim prijateljem in znancem!

Lep pozdrav,
Vito Bobek
Glavni izvršni direktor Save Ideas©
Vodja srednjeevropskega urada Save Ideas©

HQ Address, 86/32 Blackall St., Barton 2600 ACT, Australia, Phone: +612 61816894, mail@save-ideas.com

Central European Office, Terčeva ulica 61, 2000 Maribor, Slovenia, Phone: +386 41 735 448, vito.bobek@save-ideas.eu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial