Vabilo: Konferenca “Izzivi podjetništva in direktne prodaje”

Trgovinska zbornica Slovenije, Sekcija direktne prodaje vabi v četrtek 14. decembra, ob 9:00 uri, na mednarodno konferenco, ki se bo odvijala v hotelu Westin v Zagrebu.

Na konferenci Izzivi podjetništva in direktne prodaje želijo skupaj s predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zvezami potrošnikov, organizacijami, ki povezujejo in pomagajo mladim podjetnikom ter fakultetami, orisati pozitivno naklonjenost mladih k podjetništvu in poiskati rešitve za vzpodbudno podjetniško okolje, predvsem za ženske, ki razmišljajo o samostojni podjetniški poti.

Prav tako želijo izpostaviti in poudariti razlike med legalnimi in nelegalnimi oblikami poslovanja pri prodaji blaga in storitev zunaj poslovnih prostorov ter vzpostaviti sistem sodelovanja med ključnimi deležniki z namenom zaščite potrošnika.

Osnutek programa je dosegljiv na povezavi (seznam sodelujočih bomo še dopolnili).  Na konferenci bo poskrbljeno za prevod.

Za študente uredijo brezplačen prevoz do Zagreba in nazaj.  Prijave na dogodek zbirajo do 7. decembra, na naslovu: info@dsa.si

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial