Viberate Hackathon

16. 06. 2018

Za najboljše ideje za novo mobilno aplikacijo
Viberate ponuja nagrado v vrednosti 20.000 €


Kaj: Prvi kreativni V-hackathon

Kdaj: 16. in 17. junija 2018

Kje: Viberate Headquarters, Letališka cesta 33 f, Ljubljana

Nagradni sklad: 20.000 €

Prijave: TUKAJ

Prenesite → BROŠURO 


Slovenski glasbeni startup, ki se na platformi Viberate.com ponaša z največjo bazo glasbenikov, glasbenih dogodkov, lokacij in booking agencij na svetu, 16. in 17. junija 2018 pripravlja prvi kreativni V-Hackathon z nagradnim skladom 20.000 evrov.

Po mesecih obsežnih raziskav in uspešno izvedenem internem hackathonu, Viberate sedaj vabi še zunanje sodelavce, da zasnujejo in predstavijo svoje ideje. S prvim V-Hackathonom, ki je kreativne in ne programerske narave, kot je običajno pri takih dogodkih, želi Viberate namreč izzvati dobre ideje za novo mobilno aplikacijo. V podjetju želijo spodbuditi odprto inoviranje na svetovnem glasbenem področju, zato je hackathon namenjen vsem ambicioznim umom s področja podjetništva, (digitalnega) marketinga, oblikovanja in tehničnih področij, ki si upajo ustvarjati izven ustaljenih okvirjev. Ekipe z največ šestimi člani bodo tako lahko razvijale kreativno rešitev za mobilno aplikacijo, ki jo bodo nato predstavile strokovni komisiji. Najboljše štiri ekipe si bodo razdelile nagrado v vrednosti 20.000 evrov. V Viberate pa hkrati napovedujejo celo serijo mobilnih aplikacij, ki jih bodo na trg postavili do konca leta.

Vsi, ki si želite soustvarjati naslednjo svetovno glasbeno aplikacijo, se lahko na kreativni V-Hackathon prijavite do 3. junija na: https://hackathon.viberate.com/.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial