Zgodba o uspehu: Scott Gerber

Poslovna stavba Rotonda 13. 10. 2016

Spoštovani!

GEA College in Zavod Ypsilon v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani vabi na Success Story  z izjemnim gostom iz ZDA, Scottom Gerberjem.

Scott je izvršni direktor organizacije CommunityCo, katere glavni namen je ustvarjati skupnost vrhunskih podjetniških profesionalcev in ustanovitelj organzacije YEC (Young Entrepreneur Council), ki danes velja za eno najboljših svetovnih združenj podjetnikov.

Glavna tema dogodka bo »Start-up for Youths«, zato vabljeni vsi mladi, ki imate dobre ideje, razmišljate podjetno ali se želite podati na podjetniško pot.

 

Poglejte si video:


Pridružite se nam  v četrtek, 13. oktobra 2016 ob 19.00 uri, v poslovni stavbi Rotonda (Uradni list). Vabljeni vsi, ki želite postati uspešni mladi podjetniki! Dogodek bo v celoti potekal v angleškem jeziku.

 

Udeležba je brezplačna, obvezne pa so prijave.

 

Scott Gerber je izjemno uspešen podjetnik, mednarodni podjetniški kolumnist, višji svetovalec za Forbes Media, televizijski komentator in avtor knjige “Never Get a “Real” Job”. Ima ogromno izkušenj, kako ustvariti uspešne mlade podjetnike, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot in je eden od vodilnih svetovnih podjetnikov, ki spodbuja podjetniški potencial bodočih izjemnih poslovnežev. Je ustanovitelj organizacije YEC, ki združuje najuspešnejše svetovne mlade podjetnike in velja za eno najelitnejših podjetniških orgnaizacij v Ameriki. Je pobudnik virtualnega mentorskega programa “BusinessCollective”, ki mladim podjetnikom pomaga pri začetku in uspehu na poslovni poti. Je mednarodni kolumnist, katerega članke so objavile velike medijske hiše, kot so New York Times, Wall Street Journal, CNN, BBC, CBS News, Fox News. Za zelo uspešnega podjetnika pa ga je razglasila tudi Bela hiša.

 

PROGRAM

19.00: Uvodni nagovor direktorice  Zavoda Ypsilon, Anamarije Meglič

19.05: Uvodni nagovor predstavnika veleposlaništva ZDA v Ljubljani

19.10: Uvodni nagovor predstavnika GEA College

19.15: Voden pogovor z gostom Scottom Gerberjem

19.40: Scott Gerber, Start-up for Youths

20.30 Mreženje

LOKACIJA

Poslovna stavba Rotonda
(prostor Uradnega lista), Dunajska 167, Ljubjana

 

Partnerji dogodka:

Gea college_Logotip_CMYK.eps logotipi
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial