Management veriženja blokov in WEB3 tehnologij – NOVO!

Podiplomski študijski program

E-študij

Izredni študij

22. 8. 2024, ob 16:00 –  V ŽIVO

 

Program Management veriženja blokov in WEB3 tehnologij

 

Ste pripravljeni vstopiti v prihodnost poslovanja? Nov magistrski program vas bo popeljal skozi svet blockchaina in WEB3 tehnologij, združujoč znanja iz ekonomije, prava in informatike. Postanite vizionar v digitalni transformaciji in oblikujte prelomne poslovne modele za globalno tržišče. Pridružite se nam in postanite del nove generacije voditeljev, opremljenih za soočanje z izzivi in izkoristite priložnosti, ki jih prinaša digitalna doba.

Nov in edini te vrste magistrski program združuje ključna področja ekonomije, prava in informatike, osredotoča pa se na praktično uporabo blockchain in WEB3 tehnologij. Namen je opremiti študente z znanji in spretnostmi za inovativno vodenje in upravljanje v različnih organizacijskih okoljih, od podjetij do javnega sektorja. Program ponuja raznolike izbirne predmete, ki študentom omogočajo prilagajanje učnega načrta svojim interesom in ciljem, s poudarkom na mednarodnih vidikih in komunikacijskih veščinah. Diplomanti bodo pridobili kompetence za analizo in razvoj novih poslovnih modelov, uporabo naprednih tehnoloških orodij in učinkovito meddisciplinarno sodelovanje.


ZAKAJ ŠTUDIRATI MANAGEMENT VERIŽENJA BLOKOV IN WEB3 TEHNOLOGIJ?

Izbrati magistrski študijski program ” Management veriženja blokov in WEB3 tehnologij” pomeni odločiti se za inovativno in v prihodnost usmerjeno izobraževanje, ki odpira vrata v svet naprednih tehnologij in digitalne transformacije.

Ključne prednosti:

  • Interdisciplinarni pristop: Program združuje ekonomijo, pravo in informatiko. Ponuja celostno razumevanje, kako te discipline medsebojno delujejo in se dopolnjujejo v kontekstu blockchaina in WEB3 tehnologij.
  • Praktično usmerjeno učenje: Poleg teoretičnih osnov študenti razvijajo praktične veščine skozi študije primerov, projekte in sodelovanje z industrijo, kar jim omogoča, da že med študijem pridobijo dragocene izkušnje.
  • Poglobljeno znanje blockchain in WEB3 tehnologij: Program se osredotoča na najnovejše trende in tehnologije ter zagotavlja, da so diplomanti na tekočem z najnovejšimi razvojnimi dosežki in pripravljeni na izzive prihodnosti.
  • Razvoj kritičnega mišljenja in analitičnih sposobnosti: Študenti se učijo kritično ocenjevati tehnologije, analizirati poslovne modele in strategije ter razvijati inovativne rešitve za kompleksne izzive.
  • Mednarodna perspektiva: Program vključuje mednarodne vidike in študentom omogoča, da razvijejo sposobnost strokovne komunikacije v tujem jeziku ter razumevanje globalnih poslovnih trendov.
  • Večja zaposljivost: Diplomanti so zaradi svojega znanja in veščin iskani na trgu dela, saj so usposobljeni za vodenje in upravljanje v različnih sektorjih, od tehnoloških podjetij do javnih ustanov.
  • Sodelovanje in mreženje: Program spodbuja sodelovanje med študenti in strokovnjaki iz industrije, kar širi profesionalno mrežo in odpira možnosti za bodoče kariere.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial