Podjetništvo v perspektivnih panogah – Izredni

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetništvo v perspektivnih panogah


ZNAČILNOSTI ŠTUDIJA

Trajanje študija: 3. leta ( 180 kreditnih točk)

Pridobljen strokovni naslov:  diplomiran/a ekonomist/ka (VS)

Način študija:  Izredni (klasični študij ali kombiniran e-študij)


 Zakaj Podjetništvo v perspektivnih panogah?

  • Obvladovanje podjetništva in usmeritev v strokovno področje. Pridobitev specializiranih poslovnih znanj – podjetništvo, marketing in turizem, ki omogočajo uspešno delovanje na gospodarsko perspektivnih področjih.
  • Visoka zaposljivost diplomantov. Program je zasnovan na analizi Raziskovalnega inštituta GEA College o zaposljivosti diplomantov. Več kot 95 % diplomantov GEA College je zaposlenih.
  • Povezanost in vključenost z gospodarstvom. Izvajanje študijskih programov z intenzivnim sodelovanjem s podjetji: študentski izzivi, študijske prakse, študije primerov, gostje iz gospodarstva itd.
  • Razvoj inovativnega podjetniškega razmišljanja. Poslovna interdisciplinarna znanja, metodološke podlage, orodja inovativnih poslovnih modelov. Izobraževanje podjetnikov strokovnjakov s perspektivo razumevanja lokalnega in globalnega poslovnega okolja.

 

Komu je študij namenjen?

  • Vsem, ki si želijo pridobiti znanje s področja podjetništva, marketinga in turizma.
  • Bodočim zaposlenim v malih in srednjih podjetjih, v družinskih podjetjih, v neprofitnih organizacijah, v državni in javni upravi ter javnem sektorju, ki bodo prevzemali vlogo vodenja in upravljanja.
  • Inovativnim podjetnikom, zaposlenim in vsem tistim, ki želijo nadgraditi znanje in se specializirati s področja podjetništva, marketinga in turizma.

Cilji študija

Osnovne poslovne veščine nadgraditi s specializiranim poslovnim znanjem podjetništva, marketinga in turizma. Izobrazba, ki omogoča perspektiven vstop na trg rastočih panog.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial