Podjetništvo v perspektivnih panogah – Izredni

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetništvo v perspektivnih panogah

 

Se ne vidite v tipični službi od osmih do štirih? Si želite graditi kariero v najhitreje rastočih panogah? Študijski program Podjetništvo v perspektivnih panogah vas bo pripravil na uspeh!

 

Po osamosvojitvi in prehodu na tržno gospodarstvo se zdaj slovensko gospodarstvo pripravlja na novo veliko spremembo, tj. prehod v novo, trajnostno, bolj vzdržno in okolju prijazno gospodarstvo. Najbolj perspektivne panoge bodo tako postale podjetništvo, turizem in marketing!

Tekom študija programa Podjetništvo v perspektivnih panogah na GEA College vas bomo naučili poslovnih in podjetniških veščin ter specializiranega znanja s področja turizma in marketinga. Spodbudili bomo vašo inovativnost, ustvarjalnost, sposobnost komunikacije in projektnega vodenja. Skratka, opremili vas bomo z znanjem za uspeh. Pridružite se nam, prihodnost pripada podjetnim!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 


⇒ Oglejte si predstavitev programa Podjetništvo v perspektivnih panogah

Podjetništvo v perspektivnih panogah_Video-predstavitev


 

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja v hitro rastočih panogah gospodarstva,
  • si želite družinsko podjetje popeljati v rast in žeti uspehe tudi na tujih trgih,
  • želite prevzeti vodenje oddelka ali projekta v večjem sistemu,
  • se vidite kot vodstveno osebo v večjih podjetjih, doma ali v tujini.

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni na samostojno podjetniško pot! Opremili vas bomo z vsem potrebnim znanjem za ustanovitev lastnega podjetja, vodenje obstoječega podjetja ali nadaljevanje podjetniške poti, začete že med študijem!

Podjetništvo omogoča večjo svobodo in kreiranje lastne poslovne poti ter je kot tako odlična alternativa ostalim poklicem. Marketing in turizem pa spadata med najperspektivnejše panoge, v katerih je ogromen podjetniški potencial.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja Santos

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial