Podjetništvo v perspektivnih panogah – Izredni

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetništvo v perspektivnih panogah

 

Se ne vidite v tipični službi od osmih do štirih? Si želite graditi kariero v najhitreje rastočih panogah? Študijski program Podjetništvo v perspektivnih panogah vas bo pripravil na uspeh!

 

Po osamosvojitvi in prehodu na tržno gospodarstvo se zdaj slovensko gospodarstvo pripravlja na novo veliko spremembo, tj. prehod v novo, trajnostno, bolj vzdržno in okolju prijazno gospodarstvo. Najbolj perspektivne panoge bodo tako postale podjetništvo, turizem in marketing!

Tekom študija programa Podjetništvo v perspektivnih panogah na GEA College vas bomo naučili poslovnih in podjetniških veščin ter specializiranega znanja s področja turizma in marketinga. Spodbudili bomo vašo inovativnost, ustvarjalnost, sposobnost komunikacije in projektnega vodenja. Skratka, opremili vas bomo z znanjem za uspeh. Pridružite se nam, prihodnost pripada podjetnim!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja v hitro rastočih panogah gospodarstva,
  • se pripravljate na prevzem družinskega podjetja, ki bi mu radi zagotovili uspešno rast za naslednjo generacijo ali širitev v tujino,
  • želite prevzeti vodenje oddelka ali projekta v večjem sistemu (notranje podjetništvo),
  • vas zanimajo vodilna mesta večjih podjetjih, državni upravi ali diplomaciji.

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni na samostojno podjetniško pot! Opremili vas bomo z vsem potrebnim znanjem za ustanovitev lastnega podjetja, vodenje obstoječega podjetja ali nadaljevanje podjetniške poti, začete že med študijem!

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial