Podjetništvo in management

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali e-študij

Izredni študij

7. 3. 2024, ob 16:00 – V ŽIVO

 

Program Podjetništvo in management

 

Prehod v trajnostno in okolju bolj prijazno gospodarstvo se vedno bolj udejanja in z gotovostjo lahko trdimo, da je prihodnost usmerjena prav v najbolj perspektivne panoge: podjetništvo, turizem in marketing.

Tekom študija programa Podjetništvo in management na GEA College vas bomo naučili poslovnih in podjetniških veščin ter specializiranega znanja s področja managementa in marketinga. Spodbudili bomo vašo inovativnost, ustvarjalnost, sposobnost komunikacije in projektnega vodenja. Skratka, opremili vas bomo z znanjem za uspeh. Pridružite se nam, saj prihodnost pripada podjetnim!

  • Kateri dejavniki vplivajo na inovativnost in kreativnost podjetnika?
  • Kako naj gradim svojo blagovno znamko?
  • Kako voditi turistično podjetje?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Podjetništvo in management (prej Podjetništvo v perspektivnih panogah)


ZAKAJ ŠTUDIRATI PODJETNIŠTVO IN MANAGEMENT?

  • Ker boste pridobili specializirana poslovna znanja – podjetništvo, marketing in management, ki omogočajo uspešno delovanje na gospodarsko perspektivnih področjih.
  • Ker se študijski programi izvajajo z intenzivnim sodelovanjem s podjetji: študentski izzivi, študijske prakse, študije primerov, gostje iz gospodarstva itd.
  • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.
  • Ker boste razvili inovativno podjetniško razmišljanje. Pridobili boste poslovna interdisciplinarna znanja, metodološke podlage in orodja inovativnih poslovnih modelov.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • si želite pridobiti znanje s področja podjetništva, managementa in marketinga.
  • ste zaposleni v malih in srednjih podjetjih, v družinskih podjetjih, v neprofitnih organizacijah, v državni in javni upravi ter javnem sektorju ter boste prevzemali vlogo vodenja in upravljanja.
  • ste inovativni podjetniki, zaposleni in vsi tisti, ki želite nadgraditi znanje in se specializirati s področja podjetništva, marketinga in turizma.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial