Oblike študija

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali e-študij

Izredni študij

Program Podjetništvo v perspektivnih panogah

 

Oblike študija

Študent lahko izbira med klasičnim študijem in e-študijem.

 

Klasični študij

Predavanja potekajo v predavalnici in študentu omogočajo klasično interakcijo s predavatelji, gosti in sošolci.
Predavanja za izredni študij potekajo med tednom popoldan in ob sobotah dopoldan po urniku. Večina kontaktnih ur predavanj, vaj in drugih obveznosti ter izpiti potekajo v predavalnicah fakultete, nekatere dodatne aktivnosti pri študijskih predmetih pa potekajo v spletni učilnici.

Študij je podprt s sodobno spletno učilnico GEA, ki omogoča dostop do študijskih vsebin (gradiva, informacije o programu in študijskem procesu, navodila… ) 24 ur na dan.

 

E-študij

E-študij poteka na daljavo, preko spletne učilnice GEA, kjer so študentom na voljo vsa učna gradiva za posamezne predmete. Študent si urnik študija prilagodi individualno. Pri predmetih so določeni roki za oddajo vaj, predstavitev in podobno, kar mora študent upoštevati v skladu z dogovorom pri posameznem predmetu. V spletni učilnici GEA so na voljo učna gradiva in prav tako ostale študijske informacije (gradiva, informacije o programu in študijskem procesu, navodila…).

 

Študentje imajo na voljo tudi elektronski referat in elektronske baze knjižničnega gradiva. Dobra informacijska podpora tako omogoča lažji študij tudi tistim, ki imajo veliko poslovnih, športnih ali drugih obveznosti.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial