Oblike študija

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetništvo v perspektivnih panogah

 

Oblike študija

Klasični študij: Predavanja potekajo v predavalnici in študentu omogočajo klasično interakcijo s predavatelji, gosti in sošolci. Za redni študij potekajo predavanja od ponedeljka do petka, za izredni študij pa v petkih popoldan in sobotah dopoldan (izjemoma tudi med tednom v popoldanskem času).

 

Kombiniran e-študij:Kombiniran e-študij združuje najboljše vidike klasičnega študija in e-študija. Je kombinacija predavanj v spletni in klasični učilnici (približno 80% – splet, 20%- klasika), ki študentu omogočajo izpolnitev in doseganje izobraževalnih ciljev. Vsebina je skrbno načrtovana in dostopna študentom glede na njihov čas in študijski ritem.

 

Študij (ne glede na obliko) je podprt s sodobnim spletnim portalom E-GEA College, ki omogoča dostop do študijskih vsebin (gradiva, informacije o programu in študijskem procesu, navodila… ) 24 ur na dan. Študenti imajo na voljo tudi elektronski referat in elektronske baze knjižničnega gradiva. Dobra informacijska podpora tako omogoča lažji študij tudi tistim, ki imajo veliko poslovnih, športnih ali drugih obveznosti.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial