Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

Najmanj 26 ur video predavanj

Klasični in Kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

 

V vse bolj negotovi prihodnosti bo obvladovanje tveganj in zagotavljanje korporativne varnosti ključno za stabilno poslovanje. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Zaradi okolja, v katerem delujemo, potrebujemo nova, širša znanja. Podjetniki, managerji, vodje različnih oddelkov in sektorjev zelo dobro poznajo svoje področje delovanja, žal pa se velikokrat pokaže manko in širina znanj pri presoji morebitnih tveganj. Študij upravljanje s tveganji in korporativna varnost vam bo dal znanja, ki jih na trgu primanjkuje. Tekom študija na GEA College boste spoznali različne aspekte korporativne varnosti, kot so geostrateški in politični vidiki, varnostni standardi v poslovnih procesih, načrtovanje in razvoj korporativne varnosti, procesi nadzora in številne druge.

Program, ki je nastal v sodelovanju z Slovenskim združenjem korporativne varnosti in Institut za korporativne varnostne študije, s pomočjo strokovnjakov, ki na področju upravljanja s tveganji in korporativne varnosti delujejo že vrsto let.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • se kot zaposleni na delovnem mestu dnevno srečujete z velikimi tveganji in ste ugotovili, da je izobrazba s področje korporativne varnosti znanje prihodnosti,
  • želite postati strokovnjak na področju, ki bo v le nekaj letih na trgu dela med najbolj iskanimi,
  • se želite zaposliti kot strokovnjak v uglednih podjetjih, korporacijah, ali državnih institucijah.

 

Prijava na Info dan

 

DODATNE UGODNOSTI ZA ŠTUDENTE TEGA ŠTUDIJA:

  • Vsi študentje postanejo del združenja za korporativno varnost (ICT) in Inštituta za korporativne varnostne študije (SZKV), kar je izrednega pomena, saj povečajo socialno mrežo z različnimi strokovnjaki s tega področja. V združenje so včlanjeni ne le zaposleni iz gospodarstva, temveč tudi državne inštitucije ( AKOS, informacijski pooblaščenec…).
  • Udeležba na največjem mednarodnem dogodku korporativne varnosti, im. »Dnevi korporativne varnosti«
  • Za vse študente, ki tekom študija pokažejo veliko zanimanje za tematiko in velik angažma, je služba skorajda zagotovljena.

Študij smo obogatili tudi z najmanj 26 – imi urami video predavanj, za katere smo prepričani, da vam bodo v izjemno pomoč pri študiju. Predavateljice in predavatelji vas bodo skozi videe popeljali skozi osnove vsakega predmeta ter vam tako osvetlili ključne vsebine.


Oglejte si predstavitev programa Upravljanje s tveganji in korporativna varnost


 

Informativna prijava

 

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Klara Vidmar

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial