Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

Podiplomski študijski program

E-študij

Izredni študij

V ŽIVO ali ONLINE

 

Program Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

 

V vse bolj negotovi prihodnosti bo obvladovanje tveganj in zagotavljanje korporativne varnosti ključno za stabilno poslovanje. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

Tekom študija na GEA College boste spoznali različne aspekte korporativne varnosti, kot so geostrateški in politični vidiki, varnostni standardi v poslovnih procesih, načrtovanje in razvoj korporativne varnosti, procesi nadzora in številne druge. Program je nastal v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti in Inštitutom za korporativne varnostne študije s pomočjo strokovnjakov, ki na področju upravljanja s tveganji in korporativne varnosti delujejo že vrsto let.

 • Kako zavarovati intelektualno lastnino v podjetju?
 • Kako varovati poslovno skrivnost?
 • Kako oceniti varnost poslovnega okolja, v katerem delujemo?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!

 


Oglejte si predstavitev programa Upravljanje s tveganji in korporativna varnost


ZAKAJ ŠTUDIRATI UPRAVLJANJE S TVEGANJI IN KORPORATIVNA VARNOST?

 • Ker študij daje multidisciplinarna teoretična in praktična znanja s področja managementa in obvladovanja najrazličnejših tveganj v podjetju.
 • Ker študij omogoča spoznavanje vsebin, ki so značilne za korporativno varnost: geostrateški in politični vidiki varnostnih tveganj, varnostni standardi v poslovnih procesih, upravljanje varnostnih tveganj, načrtovanje in razvoj korporativne varnosti na vseh nivojih, procesi nadzora, gospodarsko poizvedovanje in mehanizmi za obvladovanje najrazličnejših tveganj.
 • Ker boste tekom študija obravnavali številne primere iz domačih in mednarodnih podjetij, ki jih predstavljajo vrhunski strokovnjaki na področju varnosti v regiji.
 • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Študij smo obogatili tudi z najmanj 26 – imi urami video predavanj, za katere smo prepričani, da vam bodo v izjemno pomoč pri študiju. Predavateljice in predavatelji vas bodo skozi videe popeljali skozi osnove vsakega predmeta ter vam tako osvetlili ključne vsebine. 

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • se kot zaposleni na delovnem mestu dnevno srečujete z velikimi tveganji in ste ugotovili, da je izobrazba s področje korporativne varnosti znanje prihodnosti,
 • želite postati strokovnjak na področju, ki bo v le nekaj letih na trgu dela med najbolj iskanimi,
 • se želite zaposliti kot strokovnjak v uglednih podjetjih, korporacijah, ali državnih institucijah,
 • si želite pridobiti znanje za vodenje oddelkov na področju korporativne varnosti v javnem in gospodarskem okolju ter mednarodnih korporacijah.
 • kot podjetniki in zaposleni v sistemih delujete na področju energetike, telekomunikacij, informatike, transporta, financ in se srečujete z vprašanjem varnosti ter tveganj v organizacijah.

 

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial