Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

Podiplomski 2. letni študijski program

Klasični in Kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

 

V vse bolj negotovi prihodnosti bo obvladovanje tveganj in zagotavljanje korporativne varnosti ključno za stabilno poslovanje! Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Podatki so nafta 21. stoletja, njihova dragocenost pa pomeni, da postaja vse bolj pomembno tudi, da so ustrezno zavarovani. Zdi se, da že vsak mesec slišimo o novem vdoru v sisteme kakšnega od spletnih velikanov, ki ima lahko resne posledice.

Korporativna varnost in upravljanje s tveganji tako postaja ključno področje poslovanja za vsako podjetje, ki si želi stabilnega poslovanja in obvladovanja tveganj. Tekom študija na GEA College boste spoznali različne aspekte korporativne varnosti, kot so geostrateški in politični vidiki, varnostni standardi v poslovnih procesih, načrtovanje in razvoj korporativne varnosti, procesi nadzora in številne druge. Skratka, postali boste polno opremljeni branilec korporativne varnosti vašega podjetja


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.


Oglejte si predstavitev programa Upravljanje s tveganji in korporativna varnost


Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • se kot zaposleni na delovnem mestu dnevno srečujete z velikimi tveganji in ste ugotovili, da je izobrazba s področje korporativne varnosti znanje prihodnosti,
  • želite postati strokovnjak na področju, ki bo v le nekaj letih na trgu dela med najbolj iskanimi,
  • se želite zaposliti kot strokovnjak v uglednih podjetjih, korporacijah, ali državnih institucijah.

 

PO ŠTUDIJU:

Strokovnjaki za upravljanje tveganj in korporativno varnost so zelo zaželeni v vseh večjih podjetjih, od bančnih in zavarovalniških podjetij, do delniških družb, mednarodnih korporacij in državnih ustanov!

 

Informativna prijava

 

 

Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial