Premoženjsko svetovanje

Dodiplomski študijski program

Izredni študij

3-letni študijski program

Premoženjsko svetovanje

Prvi študijski program uporabnih znanj na področju finančnega sektorja.

Študij nudi celovito in praktično znanje, ki posamezniku omogoča številne karierne možnosti. Poznavanje upravljanja finančnih produktov zagotavlja prednost pri poslovanju na raznovrstnih področjih in bistveno prispeva k učinkovitejšemu doseganju zastavljenih ciljev.

Študij je namenjen vsem, ki želijo razvijati karierno pot na področju premoženjskega svetovanja in v sorodnih dejavnostih, zaposlenim na področju premoženjskega svetovanja ali v finančnih institucijah; zavarovalnicah, investicijskih skladih, bankah, svetovalnih podjetjih ali podjetnikom s tovrstno dejavnostjo in tistim, ki si svojo poklicno pot želijo v to smer razviti.

Usposabljanje zajeto v študijski proces

Študij omogoča pridobitev komunikacijskih spretnosti, ki so sestavni del svetovalne dejavnosti. Usposabljanje poteka v ključnih tipih organizacij premoženjskega svetovanja; v zavarovalništvu, investicijskih skladih in bančništvu.

Študij poteka v manjših skupinah, ki omogočajo neposredno sodelovanje visokošolskih učiteljev in študentov ter skupno reševanje primerov iz prakse. Visokošolski učitelji so uveljavljeni strokovnjaki raznovrstnih področij z večletnimi izkušnjami na področju upravljanja finančnih produktov.

Poleg študijskih obveznosti so študentom na voljo dodatne dejavnosti: mednarodna izmenjava (študij ali praksa) na več kot 30 partnerskih institucijah, podpora Kariernega centra, tutorstvo, Alumni klub, ekskurzije in druge študentske aktivnosti. Študij je podprt tudi s sodobnim e-portalom, ki nudi študijske vsebine 24 ur na dan.

Osebni Kontakt:

Meta Pavlovič

Kontaktna oseba:
Meta Pavlovič

E-pošta:
meta.pavlovic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 339

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial