Gala večerja 2018 – pomembno je, da se družimo, povezujemo in skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost

10. 12. 2018

Ljubljana, Intercontinental Hotel, 6.12.2018

V četrtek, 6.12.2018, smo se študenti, alumni, diplomanti, predavatelji, zaposleni in naši poslovni partnerji srečali že na 7. tradicionalni Gala večerji, ki smo jo tokrat prvič organizirali v InterContinental hotelu.

Praznovali smo resnično leto presežkov, ne samo, da smo do sedaj vpisali največjo generacijo 1. letnikov, smo se tudi zbrali v rekordnem številu – bilo nas je preko 200!

To sta prepoznali tudi gostiteljici predsednica uprave GEA College mag. Katja Kraškovic in predsednica Študentskega sveta Klavdija Zimmer, ki sta zbranim čestitala za uspehe preteklega leta ter nas spomnili, da je podjetništvo predvsem miselnost, tisto, kar je v naši družbi potrebno še dodatno krepiti in spodbujati. In ker na GEA College verjamemo v podjetnost, drznost, inovativnost, drugačnost in prepoznavnost, je tudi celotni dogodek potekal v tem duhu.

Dogodek je bila priložnost za mreženje študentov, alumnov in diplomantov ter navdihujočih govorcev.

S prihodom nam je posebno čast izkazal župan Mestne občine Ljubljane in poslovnež, g. Zoran Janković. Ponovno je dokazal, da verjame v podjetnost mladih. V svojem spodbujajočem govoru je posebej izpostavil pomen povezovanja, in ne delitve, saj rezultate dosegamo le skupaj in smo najboljši med najboljšimi.

V poseben ponos nam je bilo, da se je dogodka udeležil naš diplomant Simon Mesec, iz družinskega podjetja Mebor, prejemnika Zlate gazele 2018.

Gospod Mesec je na podlagi lastne podjetniške izkušnje zbranim zaupal, da si ne gre delati utvar, da je podjetniška pot lahka, ravno nasprotno. Potrebno je veliko dela in kakšna neprespana noč, a hkrati podjetništvo ponuja edinstveno možnost uspeha in prinaša številne nagrade, ki več kot odtehtajo vložen trud in vztrajnost. Poudaril je tudi pomen vizije in poguma, kar dokazujejo tudi v podjetju Mebor, ki je prisotno v 55 državah sveta, a so si za cilj postavili osvojiti še preostalih 100 držav, v katerih je prisotna lesnopredelovalna industrija.

Da je podjetništvo združevalno dokazuje tudi prisotnost številih ostalih podjetnikov in podpornikov.

Večer je minil ob zimzelenih zvokih Blaža Vrbiča in Nejca Škofica, skozi večer pa nas je ob odlični hrani vodila odlična voditeljica Jerneja P. Zhembrovskyy.

Dogodek je lepa potrditev, kako močna je skupnost GEA College in kako pomembno je, da se družimo, povezujemo in skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost.

Za ogled vseh fotografij iz dogodka kliknite na POVEZAVO


 


 

PODPORNIK

Inetrcontinental Slovenija

SPONZORJI

Vrednost d.o.o.
   Fox boutique logo

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial