Gala večerja 2019

13. 12. 2019

Rastemo skupaj

 

V četrtek, 12.12., se je odvijal že osmi gala večer GEA College, ki sta ga s slavnostnim govorom odprli predsednica Študentskega sveta Lučka Žunič ter predsednica uprave GEA College Katja Kraškovic. Vzdušje je bilo izjemno prijetno in sproščeno, zahvaljujoč prvim snežinkam pa še toliko bolj praznično. Letošnji slogan večera WE GROW (MI RASTEMO) je zaživel v vsej svoji polnosti, saj smo se na poti domov (no, nekateri na zabavo) lahko počutili bogatejše za lepo izkušnjo.

Izkušnjo, ki nam je postregla s tremi navdihujočimi gosti. Tjašo Ban iz podjetja Protocamel, ki se je s svojo mladostno energijo, zanosom in podjetniško zgodbo prav gotovo dotaknila vseh, še posebej pa študentk in študentov, ki so letos prvič dobili priložnost sedeti skupaj z gospodarstveniki in podjetniki. Markom Lotričem iz podjetja LOTRIČ Meroslovje., ki je s preudarnim, izkušenim in vizionarskim podjetniškim tonom nase privabil vso pozornost navzočih ter Gregorjem Kosijem, generalnim direktorjem Lidl Slovenija, ki je s svojo neposrednostjo in odprtostjo v dvorano vnesel ščepec več sproščenosti ter v zabavnem dialogu s povezovalcem programa, stand-up komikom Rokom Škrlepom, poskrbel za vpogled v svojo karierno pot.

V dvorani se je večkrat slišal val smeha, za katerega je svojimi komičnimi vložki, nekaj navihane improvizacije in simpatičnimi dovtipi poskrbel prej omenjeni Rok Škrlep in tak večer potrebuje ravno to. Smeh in dobro voljo. Slednje so bili deležni še nekoliko več vsi nagrajenci, ki so prejeli plakete za uspešno delo v študijskem letu 2018/2019. Prof. Marjan Svetličič, mag. Nataša Pustotnik, Damjan Avsec, mag. Žiga Peljko, Polona Zupančič, Meta Pavlovič, Lučka Žunič ter podjetji Duol in Lassana so bili letošnji prejemniki priznanj in zahval, zato jim še enkrat iz srca čestitamo.

Organizacijski zalogaj, ki ga tak večer predstavlja, je velik, in da je vse teklo kot namazano, se moramo zahvaliti Študentskemu svetu ter ekipi GEA College. Hvala tudi sponzorjem, agenciji Kokos ter računovodskem servisu Vrednost!

Hvala lepa vsem gospodarstvenikom in podjetnikom, da ste delili izkušnje s študentkami in študenti. Prepričani smo, da je bila ta za vse nepozabna izkušnja!

Še posebej pa smo ponosni na študente, ki so v mesecu decembru pričeli z dobrodelno akcijo Združimo moči, s katero v sodelovanju organizacije Anina zvezdica do 20.12. zbirajo hrano z daljšim rokom uporabe in osnovne življenjske potrebščine za družine, ki živijo v pomanjkanju.

 

Do Gala večera 2020,

Vaš GEA College!

 

Za ogled vseh fotografij iz dogodka kliknite na POVEZAVO


 


 

PODPORNIK

Inetrcontinental Slovenija

SPONZORJI

Vrednost d.o.o.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial