GEA College med petimi finalisti na letošnjem Triple E Awards

24. 06. 2022

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je na letošnjem Triple E Awards, ki podeljuje nagrade za podjetništvo in odličnost pri vključevanju v visokem šolstvu, pristala med petimi finalisti.

Z drugimi priznanimi evropskimi fakultetami se potegujemo za glavno nagrado v kategorijah:

Young Entrepreneurial University of the Year in

Female Entrepreneurial Leader of the Year.

Finalistka druge omenjene kategorije je naša direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo mag. Katja Kraškovic, ki se bo 28. junija 2022 udeležila svečane podelitve nagrad v Firencah. Takrat tudi izvemo, katerim fakultetam, izjemnim posameznikom ter prodornim projektom in iniciativam je uspel preboj med zmagovalce.

Triple E Awards so globalno priznanje prizadevanju za podjetništvo in vključevanje odličnosti v visokem šolstvu. Gre za nagrade, ki se osredotočajo na raznovrstne dimenzije poslanstva visokih šol. Cilj je spodbujati spremembe na univerzah in poudariti njihovo vlogo v skupnostih in drugih ekosistemih. Poleg fokusa na podjetništvu bodo letošnje nagrade Triple E Awards izpostavile sodelovanje z univerzami, vlado in različnimi panogami, ki s skupnimi močmi prispevajo k inovacijam in pozitivnim vplivom na družbo.

K zmagi GEA College – Fakultete za podjetništvo lahko prispevate tudi vi z glasovanjem. Svoj glas lahko oddate najkasneje do sobote, 25. junija 2022. In sicer tako, da kliknete na zgornji povezavi, vnesete svoj e-naslov in potrdite z gumbom “VOTE”. Po prejemu emaila svoj glas potrdite še s klikom na povezavo.

Če uporabljate Twitter, lahko oddate svoj glas tudi s tvitom. Za GEA College zapišite čivk z dvema ključnikoma: #ACEEU_Awards in #2022EU_Entry507, za našo dekanjo mag. Katjo Kraškovic pa: #ACEEU_Awards in #2022EU_Entry508.

Lahko pa se prijavite tudi k sodelovanju na glavnem dogodku (Awards Ceremony), ki bo v torek 28. junija 2022, od 16:20 do 17:50, kjer bo potekalo glasovanje v živo. Registracija je brezplačna in jo lahko opravite TUKAJ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial