GEA College na Triple E Awards: Kljub hudi konkurenci odlična uvrstitev

29. 06. 2022

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je bila letos na Triple E Awards, ki podeljuje nagrade za podjetništvo in odličnost pri vključevanju v visokem šolstvu, med petimi finalisti in se kljub močni konkurenci zelo dobro uvrstila.

Z drugimi priznanimi evropskimi fakultetami, ki imajo večstoletno tradicijo in nepredstavljivo visoko število študentov, se je GEA College – Fakulteta za podjetništvo potegovala za zmago v kategorijah Young Entrepreneurial University of the Year in Female Entrepreneurial Leader of the Year. V slednji je direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo mag. Katja Kraškovic, ki se je udeležila svečane podelitve nagrad Triple E Awards v Firencah, zasedla izvrstno 3. mesto, v prvi omenjeni kategoriji pa je GEA College ostal med petimi finalisti.

triple e awards

“Kakšne odlične zgodbe, koliko opravljenega neverjetnega dela, koliko truda in let tradicije. Konkurenca je bila huda. Smo med mlajšimi in manjšimi, pa zato v podjetništvu ne zaostajamo prav veliko,” je dekanja delila svoje vtise po prireditvi in nadaljevala: “Ponosna sem, da smo v kategoriji Female Entrepreneurial Leader of the Year dosegli 3. mesto, v kategoriji Young Entrepreneurial University of the Year pa smo ostali le med prvimi petimi finalisti! Pa vendar, izjemen uspeh! In uvrstitev pripada celotni ekipi GEA College!”

triple e awards

Triple E Awards so globalno priznanje prizadevanju za podjetništvo in vključevanje odličnosti v visokem šolstvu. Gre za nagrade, ki se osredotočajo na raznovrstne dimenzije poslanstva visokih šol. Cilj je spodbujati spremembe na univerzah in poudariti njihovo vlogo v skupnostih in drugih ekosistemih. Poleg fokusa na podjetništvu bodo letošnje nagrade Triple E Awards izpostavile sodelovanje z univerzami, vlado in različnimi panogami, ki s skupnimi močmi prispevajo k inovacijam in pozitivnim vplivom na družbo.

Po predstavitvi na Accreditation Council for Entrepreneurial & Engaged Universities (ACEEU), kjer je dekanja predstavila, kaj vse GEA College zna, kaj vse zmore in kaj vse še želi doseči, in podelitvah nagrad je sledilo še slavje s 65 finalisti iz različnih držav.

Čestitke GEA College in vsem ostalim izjemnim udeležencem!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial