GEA College ponuja nov študijski program

07. 03. 2022

GEA College – Fakulteta za podjetništvo bo oktobra 2022 začela izvajati nov študijski program Informacijska in kibernetska varnost. Zagotavljanje informacijske in kibernetske varnosti je v sodobni družbi ključnega pomena, zato so strokovnjaki s tega področja nepogrešljiv kader, ki ga trg potrebuje že danes.

Kaj je etični heking? Kdo skrbi za korporativno varnost? Kako izvajati stresne teste in simulirati kibernetske napade? Znanja in kompetence, ki jih posameznik potrebuje, da lahko poskrbi za varovanje informacij in kibernetsko varnost, bo zdaj lahko pridobil med triletnim dodiplomskim študijem na GEA College – Fakulteti za podjetništvo.

Nov študijski program Informacijska in kibernetska varnost daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi in izzivi v vsakdanjem poslovanju in te tudi rešujejo. Pri teh rešitvah aktivno sodelujejo tudi študentje. Pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov bodo prispevali ideje in jih skupaj s kolegi tudi razvijali. Študija tako ne bodo zapustili le z diplomo, ampak tudi z izkušnjami, ki jim bodo pomagale pri spopadanju z izzivi informacijske in kibernetske varnosti.

Informativni dan, na katerem lahko pridobite vse informacije o aktualnem študijskem programu, bo že 10. marca 2022. Naslednjič pa se nam lahko pridružite 19. maja 2022.

Prvi prijavni rok za vpis na študijski program Informacijska in kibernetska varnost poteka do 15. julija 2022.

Za prijavo na info dan kliknite TUKAJ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial