GEA TOP TALK z Blažem Brodnjakom

GEA TOP TALK

18.11.2020 ob 17. uri – preko spleta (brezplačen dogodek)

 

so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki nas vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo svoje poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer.

Z GEA TOP TALK želimo navdihniti današnje in bodoče generacije podjetnikov, voditeljev in poslovnežev ter v širši družbi širiti podjetniško miselnost.

 

 

BLAŽ BRODNJAK

je predsednik uprave banke NLB, bankir, predsednik nadzornikov Združenja bank ter novi predsednik AmCham Slovenija. V enem stavku dovolj nazivov in uspehov za več GEA TOP Talk pogovorov, zato obljubljamo, da bomo pripravili izjemno zanimivih 90 minut.

Covid za Slovenijo ustvarja zgodovinsko priložnost.

– Blaž Brodnjak, časnik Dnevnik, 30.9.

 

Ekonomist po izobrazbi, ki je leta 2009 zaključil študij MBA in je v NLB od leta 2012. Pred tem je kot vodja divizije za poslovanje z gospodarskimi družbami in javnim sektorjem deloval v celovški Hypo Alpe-Adria, še prej pa kot pooblaščenec uprave Zavarovalnice Triglav. Med letoma 2005 in 2009 je bil član uprave Bawag banke. ter med 2004 in 2005 deloval kot vodja poslovanja z gospodarskimi družbami v Raiffeisen Krekovi banki.

Sem velik zagovornik trajnostnega razvoja tako kot podjetnik, kot tudi v zasebnem življenju.

– Blaž Brodnjak, LinkedIn

Zase pravi, da je racionalen, ciljno in rezultatsko usmerjen in operativen profesionalec z močnim vrednostnim sistemom. To so mu pomagali zgraditi tudi bogate in raznolike karierne izkušnje, s pričetki v računovodskem oddelku, od koder je nato v različnih bančnih sistemih prevzemal vedno več managerskih vlog. Kot manager je aktivno sodeloval v različnih razvojnih projektih, od zaposlovanja, razvoja mladih talentov do greenfield naložb. Kot direktor investicij je deloval v največji slovenski zavarovalniški hiši, ki zaposluje preko 5.000 ljudi. Svoje bančniške in managerske izkušnje uspešno prenaša tudi v svet korporacij, saj deluje kot član različnih nadzornih svetov v 11-ih bankah ter 3-eh zavarovalnicah.

Če si prvi na določenem področju, ti prižigaš luč na koncu tunela. Ko pa pelješ skozi ta tunel, je v njem polno ovir, ki si jih pred tem niti ne znaš predstavljati. Če nisi 100 % pripravljen na delo, se ne moreš lotiti zgodbe, ki bo spreminjala okolje in zviševala kakovost bivanja.

– Blaž Brodnjak o predanosti, Društvo za marketing Slovenije, 2019

 

Pogovor bosta v živo vodila mag. Katja Kraškovic, predsednica uprave GEA College ter mag. Žiga Peljko, predsednik nadzornega sveta GEA College ter predavatelj na GEA College!

 

KJE IN KDAJ?

Pogovor, ki bo med gostom in voditeljema potekal v živo, boste v sredo, 18.11.2020 ob 17. uri lahko spremljali preko spleta. Na dan dogodka boste prejeli email s povezavo.

Pridružite se nam na BREZPLAČNEM enkratnem dogodku, ki ga bodo bogatile zanimivosti iz sveta podjetništva, leadershipa, ustvarjanja priložnosti in marsičesa drugega!

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial