GEA TOP TALK z Markom Borisom Andrijaničem

5.4.2022 ob 17. uri – v živo, preko spleta


GEA TOP TALK


 

so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki nas vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo svoje poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer.

Z GEA TOP TALK želimo navdihniti današnje in bodoče generacije podjetnikov, voditeljev in poslovnežev ter v širši družbi širiti podjetniško miselnost.

 

 

MARK BORIS ANDRIJANIČ

Minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič, ki od aprila 2021 vodi Strateški svet za digitalizacijo pri Vladi Republike Slovenije, je pred tem svetoval vladi Sierre Leone na področju gospodarskih reform, kot raziskovalec deloval na Martensovem centru za evropske študije v Bruslju in od 2016 – 2021 je bil zaposlen pri tehnološkemu podjetju Uber, kjer je bil direktor za korporativne zadeve v Srednji in Vzhodni Evropi.

V Sloveniji je soustanovil in vodil vrsto nevladnih organizacij za promocijo aktivnega državljanstva in podjetništva, vključno z Mrežo idej in Akademsko društvo pravnik, vodi pa tudi Oxbridge klub Slovenije, ki povezuje Slovence, ki so študirali na Oxfordu in Cambridgeu. Kot govorec je sodeloval na številnih mednarodnih konferencah o novih tehnologijah v Evropi in ZDA, v letu 2021 pa je postal še član Rotary kluba Ljubljana.

Čaka nas torej izjemnih 60 minut.

 

Izjemno sem vesel, da ima čedalje več mladih v krvi podjetništvo in samoiniciativnost. Res je, kar ste povedali, da moramo mladi vzeti usodo v svoje roke; ne smemo se izgovarjati na druge, temveč se moramo zanesti nase, na svojo prodornost, pridnost in inovativnost.

– Mark Boris Andrijanič, Tax-Fin-Lex, marec 2017

 

Prepričan sem tudi, da bi moral vsak mlad Slovenec vsaj kakšno leto preživeti v tujini. Takšna izkušnja ti da širino in samostojnost, obenem pa začneš bolj ceniti vse tisto, kar imamo dobrega doma.

– Mark Boris Andrijanič, siol.net, maj 2021

 

 

Pogovor bosta v živo vodila Petra Janc Pšeničnik, vodja marketinga in prodaje na GEA College ter mag. Žiga Peljko, predsednik nadzornega sveta GEA College ter predavatelj na GEA College!

 

KJE IN KDAJ?

Pogovor, ki bo med gostom in voditeljema potekal v živo, boste v torek, 5.4.2022 ob 17. uri lahko spremljali preko spleta. Na dan dogodka boste prejeli email s povezavo.

Pridružite se nam na enkratnem dogodku, ki ga bodo bogatile zanimivosti iz sveta podjetništva, leadershipa, ustvarjanja priložnosti in marsičesa drugega!

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial